جزوه آشنایی با انواع فرآورده های خونی
قابل توجه دانشجویان عزیز و کاربران گرامی سایت یو فایل: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست اسلایدهای جزوه آشنایی با انواع فرآورده های خونی است که این فایل شامل ۳۷ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
آشنایی با انواع فرآورده های خونی
آشنایی با قسمتی از مطالب متن فایل:
خون کامل (Whole Blood)
خون کامل موجب فراهم شدن ظرفیت حمل اکسیژن، فاکتورهای انعقادی پایدار و تامین حجم خون می شود.
هماتوکریت یک واحد خون کامل ۳۶ تا ۴۴ درصد است و در درجه حرارت ۲ تا ۶ درجه سانتی گراد نگهداری
می شود.
مدت زمان نگهداری خون کامل بر اساس ماده نگهدارنده متفاوت می باشد. ۲۱ تا ۳۵ روز
خون کامل اگر ۲۴ ساعت از عمر آن گذشته باشد حاوی مقادیر اندکی پلاکت یا گرانولوسیت است.
موارد استفاده از خون کامل بسیار محدود می باشد :
خونریزی فعال و مداوم، پیوند کبد، تعویض خون در نوزادان
بطور کلی خون کامل موجب افزایش حجم می شود لذا در بیماران مبتلا به کم خونی مزمن با حجم طبیعی
خون که نیاز به افزایش توده RBC دارند نباید تجویز شود و در بیماران با نارسایی قلب
یک واحد خون کامل در بالغین هموگلوبین در حدود ۱ گرم در دسی لیتر و هماتوکریت به میزان ۳ تا ۴ درصد افزایش می دهد.
در کودکان ۱۰ – ۸ میلی لیتر به ازاء هر کیلوگرم وزن بدن سبب افزایش ۱ گرم در دسی لیتر هموگلوبین می شود.
سرعت تزریق وابسته به وضعیت بیمار بوده اما هر واحد باید حداکثر در مدت ۴ ساعت تزریق شود .
در تزریق خون کامل بدلیل دارا بودن مقادیر بیشتر پلاسما و افزایش احتمال
حضور ایزو آگلوتینین ها و همولیز، همگروه بودن از نظر سیستم ABO و Rh با گیرنده الزامیست
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.