جزوه اورژانس های گزیدگی، حساسیت و آنافیلاکسی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل pdf جزوه اورژانس های گزیدگی، حساسیت و آنافیلاکسی می باشد. این فایل شامل ۲۲ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه اورژانس های گزیدگی، حساسیت و آنافیلاکسی
توجه: توضیح زیر خارج از متن فایل می باشد:
آنافیلاکسی یا بیشدفاعی (به انگلیسی: Anaphylaxis)یک واکنش آلرژیک جدی و تهدید کننده حیات است که بهطور ناگهانی آغاز میشود و میتواند منجر به مرگ گردد. آنافیلاکسی معمولاً با علایمی همچون ضایعات جلدی، خارش، تورم گلو و افت فشار خون همراه است. دلایل معمول آنافیلاکسی شامل نیش حشرات، مواد غذایی و داروهاست (یکی از داروهای ایجاد کننده ی آن هپارین است ، درصورت مصرف زیاد منجر به مرگ میشود.
آنافیلاکسی به دلیل ترشح واسطه پروتئین از انواع به خصوصی از گلبولهای سفید خون اتفاق میافتد. واسطه این پروتئینها میتوانند یک واکنش آلرژیک را آغاز کنند یا واکنش را تشدید نمایند. علت ترشح این پروتئینها میتواند یا واکنش دستگاه ایمنی باشد یا دلیل دیگری که به دستگاه ایمنی مربوط نیست. آنافیلاکسی بر اساس علائم و نشانهها در فرد تشخیص داده میشود. درمان اولیه تزریق اپی نفرین است که در بعضی مواقع با سایر داروها ترکیب میشود.
آنافیلاکسی معمولاً علائم بسیار متفاوتی را ظرف چند دقیقه یا ساعت ایجاد میکند. اگر علت آنافیلاکسی مادهای باشد که مستقیماً به بدن و جریان خون وارد شدهاست (درون وریدی)، علائم آنافیلاکسی بهطور متوسط بین ۵ تا ۳۰ دقیقه ظاهر میشوند. زمان متوسط ۲ ساعت خواهد بود اگر علت غذایی باشد که فرد مصرف کردهاست. رایجترین قسمتهایی که درگیر میشوند عبارتند از: پوست (۹۰–۸۰٪)، ریه و راه تنفسی (۷۰٪)، معده و روده (۴۵–۳۰٪)، قلب و رگهای خونی (۴۵–۱۰٪)، و سیستم عصبی مرکزی (۱۵–۱۰٪) معمولاً دو مورد یا بیشتر از این سیستمها درگیر میشوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.