دانلود جامع ترین فایل پاورپوینت بررسی تقلبات در مواد غذایی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل پاورپوینت بررسی تقلبات در مواد غذایی می باشد. این فایل شامل ۱۹ اسلاید زیبا سودمند پر محتوا و قایل ویرایش می باشد. و در غالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
بررسی تقلبات در مواد غذایی
با افزایش روز افزون جمعیت تهیه غذای کافی یکی از مسائل پیچیده و مهم ممالک مختلف دنیا بویژه کشورهای جهان سوم به شمار میرود علاوه بر مشکلات کمبود مواد غذایی معضلاتی چون تقلبات در مواد غذایی , فساد مواد غذایی , عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه , تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد موجب بروز مشکلاتی شده است.
- دسته بندی انواع تقلب به لحاظ میزان خطر:
- ۱ – تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بیشتر آن
- ۲ – تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زیبا ساختن خیارشور
انواع دیگرتقلب
- ۱ – فروش یک ماده غذایی به جای ماده غذایی دیگر مانند پودر لوبیا سبز به جای پودر پسته
- ۲ – مخلوط کردن یک ماده غذایی با مواد غذایی مشابه ارزان قیمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره
- ۳ – عدم رعایت استاندارد یا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند کم بودن درصد چربی شیرهای استریلیزه و هموژنیزه نسبت به میزانی که در فرمول ترکیبات آنها ثبت شده است
- ۴ – فروش و عرضه ماده غذایی فاسد یا عرضه ماده غذایی تاریخ گذشته
- ۵ – استفاده از رنگ ها و اسانس ها و سایر مواد افزودنی غیر مجاز مانند رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شیرینی جات
- ۶ – کم و زیاد کردن ترکیبات یک ماده غذایی : گرفتن چربی شیر یا اضافه کردن آب به آن
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.