جزوه نکات مهم کنترل کیفیت در آزمایشهای میکروب شناسی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه نکات مهم کنترل کیفیت در آزمایشهای میکروب شناسی می باشد. این فایل شامل ۱۱ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه نکات مهم کنترل کیفیت در آزمایشهای میکروب شناسی
برای کنترل کیفیت در آزمایشگاه میکروب شناسی باید به موارد زیر توجه داشت:
کنترل کیفیت آزمایش های تعیین حساسیت میکروبی، محیط های کشت، رنگها و معرف ها، ابزار و دستگاه ها (لوپ، فور، اتوکلاو وانکوباتور)
نظر به اینکه هدف نهایی کلیه فعالیت های آزمایشگاه میکروب شناسی انتخاب مناسبترین آنتی بیوتیک
جهت درمان بیمار مبتلا به عفونت می باشد ، بعد از مبحث شیوه نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی که برای
مک فارلند / کنترل کیفیت کلیه مواد در آزمایشگاه میکروب شناسی مورد نیاز هستند در ابتدا طرز تهیه کدورت ۵
برای استاندارد سازی سوسپانسیون میکروبی لازم جهت تلقیح در محیط مولر هینتون آگار و نیز روش انجام
آزمایش های تعیین حساسیت میکروبی و کنترل کیفی آنها ذکر گردیده است.
سپس به دلیل قرار داشتن آزمایش های ادراری در زمره شایع ترین آزمایش های روتین، کنترل کیفیت لوپ ادراری آورده شده است.
جزوه حاضر شامل مهم ترین اجزای کنترل کیفیت برای کلیه آزمایشگاه ها در هر سطح می باشد .
نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی
برای نگهداری سویه های باکتریایی می توان از روشهای طولانی مدت و کوتاه مدت استفاده نمود.
نگهداری طولانی مدت
نگهداری طولانی مدت باکتریها این امکان را می دهد که کلیه سویه های میکروبی اعم از هوازی (بارشد سریع و یا سخت رشد)
و نیز بی هوازی ، ماه ها و حتی سالها به صورت زنده نگهداری شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.