جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
408KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
723 بازدید
8,000 تومان 5,800 تومان٪28 تخفیف

جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز می باشد. این فایل شامل ۱۳ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز

قسمتی از متن فایل:

تعریف آرنیوس:

این تعریف توسط سوانت آرنیوس دانشمند سوئدی در سال ۱۸۸۷ ارائه شد.در این تعریف اسید ماده ای است که:

در آب یون هیدروژن (+H) تولید کند. و باز ماده ایست که بتواند در آب یون هیدروکسید (-OH) تولید کند.

در این تعریف خنثی شدن به معنای واکنش -OH و+H و تشکیل آب است. (یون هیدروژن در واقع یک پروتون است)

تعریف برونستد-لوری :
در سال ۱۹۲۳ یوهان برونستد و توماس لوری مستقل از یکدیگر نظریه ی کسترده تری ارائه کردند. در این تعریف اسید ماده ایست که +H به باز می دهد
و باز ماده ایست که +H را از اسید می گیرد .

پس هر چه اسید راحت تر پروتون از دست بدهد قوی تر است و باز هرچه توانایی بیشتری در گرفتن پروتون داشته باشد قوی تر است.

در یک واکنش اسید و باز محصولات اسید و باز های جدیدی هستند زیرا اسید با از دست دادن پروتون به یک آنیون تبدیل می شود که می تواند دوباره پروتون بگیرد و یک باز است.

و برعکس باز با گرفتن پروتون به یک کاتیون تبدیل می شود که می تواند یک پروتون بدهد و یک اسید است .

این دو ماده را که با گرفتن و دادن پروتون به هم تبدیل می شوند جفت مزدوج می نامند.و هر یک، اسید مزدوج و باز مزدوج نام دارند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.