جزوه مقاومت به انسولین در گاو های شیری

جزوه مقاومت به انسولین در گاو های شیری
نوع فایل
pdf
حجم فایل
5MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
516 بازدید
7,000 تومان 5,800 تومان٪17 تخفیف

جزوه مقاومت به انسولین در گاو های شیری

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای جزوه مقاومت به انسولین در گاو های شیری می باشد. این فایل شامل ۱۵ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه مقاومت به انسولین در گاو های شیری

در دو دهه گذشته تغذیه گاوهای شیری خشک به ویژه مدیریت دوره انتقال کانون فعالی در تحقیقات بوده است. دوره انتقال در گاوهای شیری به فاصله زمانی سه هفته قبل از زایش و سه هفته بعد از زایش تعریف می شود. تعریف و تامین احتیاجات غذایی گاو در دوره انتقال به طور گسترده ای سلامتی، تولید و در کل ماندگاری گاو را تحت تاثیر قرار می دهد.

مدیریت تغذیه ای دوره خشکی وضعیت متابولیکی گاو را در شیردهی بعدی تحت تاثیر قرار می دهد چرا که بیشتر گاوهای شیری از ذخایر بدنی خود در ابتدایی دوره شیردهی استفاده می کنند.

انسولین:

هورمون پروتئینی که به وسیله سلول های پانکراس در پاسخ به عاملی که ترشح انسولین را تحریک می کند، ترشح می شود. وسیله حمل گلوکز از جریان خون به داخل بافت ها و سلول های مختلف می باشد.

نقش انسولین
متابولیسم کربوهیدرات ها ، لیپید ها و پروتئین ها
تسهیل ورود گلوکز به سلول ها در بافت چربی
ذخیره گلوکز به صورت گلیکوژن
تکثیر و تمایز سلولی

مقاومت به انسولین به صورت وضعیتی که جهت ایجاد پاسخ نرمال به مقادیر بیشتری از انسولین لازم است.
مقاومت به انسولین به وسیله پاسخ بافت های حساس به غلظت طبیعی انسولین تعیین می شود.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.