جزوه آشنایی با انواع ویتامین ها
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf اسلایدهای جزوه آشنایی با انواع ویتامین ها می باشد. این فایل شامل ۹۸ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه آشنایی با انواع ویتامین ها
قسمتی از متن فایل:
تعریف ویتامین:
ترکیبات آلی طبیعی غذا که در مقادیر کم وجود داشته و برای تأمین نیازهای فیزیولوژیک به مقدار کافی در بدن میزبان سنتز نمی شوند.
اعمال ویتامین ها:
پایدار کنندهی غشاء
دهنده و گیرندهی هیدروژن و الکترون
نقش هورمونی
نقش کوآنزیمی
ویتامین های محلول در چربی
حمل با لیپیدهای غذائی
معمولاً جذب غیرفعال
ذخیره می شوند
بیشتر در مدفوع دفع می شوند
A-D-E-K
اعمال ویتامین A
بینائی: به شکل ۱۱ -سیس رتینال
تمایز سلولی: به شکل تمام ترانس یا ۹ -سیس رتینوئیک اسید
امبریوژنز (تشکیل جنین): به شکل رتینول و اسید رتینوئیک
پاسخ ایمنی: آسیب هر دو مکانیسم عمومی و اختصاصی ایمنی در کمبود ویتامین A
سایر فرآیندهای فیزیولوژیک از جمله: اسپ رماتوژنز، چشائی، شنوائی، اشتهاء و رشد بیشتر این اعمال مربوط به تمایز سلولی هستند.
منابع غذائی ویتامین ویتامین A
غذائی ویتامین A پیش ساخته: غذاهای حیوانی – غنی ترین منبع روغن ماهی
منابع غذایی کارتنوئیدها: هویج، سبزی ها، اسفناج، آب پرتقال، سیب زمیتی شیرین و طالبی
پختن سبزی ها باعث گسسته شدن پیوند های پروتئینی و آزادی کارتنوئیدها می شود.
مسمومیت با رتینول
دوز بالا و مستمر ویتامین A 100 برابر بیش از مقدار مورد نیاز(← بیش از توانائی ذخیره شدن کبدی ← مسمومیت و بیماری کبدی
ویژگی هیپرویتامینوز A در انسانها: تغییراتی در پوست و غشاءهای مخاطی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.