جزوه بیماری های آبزیان دکتر نوتاش
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جزوه بیماری های آبزیان دکتر نوتاش می باشد. این فایل شامل ۸۴ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه بیماری های آبزیان دکتر نوتاش
قسمتی از متن فایل:
ماهیان خونسردند؛ یعنی اینکه بر عکس سایر موجودات که به دلیل تنظیم حرارت در هیپوتالاموس دمای ثابتی دارند،
ماهیان تحت تأثیر دمای محیط اند و نسبت به خون گرم ها در خطر بیشتری هستند
و از طرفی در پرورش ماهی به علت حذف کم آب، ماهی ها به بیماری ها حساس تر می شوند.
بیماری های ماهی به ۲ دسته کلی تقسیم می شوند:
1 بیماری های عفونی (ویروس، باکتری، انگل، قارچ)
2 بیماری های غیر عفونی: عوامل ژنتیکی، تغذیه ای، مسمومیت، آب و مدیریت می توانند بیماری های غیر عفونی در طی دوره های
الف(تخم و لارو و Fry )زیر گرم
ب( F.ling ( 10-1 گرم
ج( Grower ( 20-10 گرم
د(بالغ ) ۳۰۰ – ۲۵۰ گرم تا ۱ کیلوگرم ایجاد کنند.
در دوره های سنی فوق، ماهی ها می توانند بیماری های ژنتیکی داشته باشند که به علت دانش ناکافی در ایران قابل درمان نیستند.
در چند سال اخیر واردات تخم چشم زده از اروپا و آمریکا آغاز شده و لارو در ایران از تخم خارج
می شود و این واردات جهت درمان برای بیماری های ژنتیک صورت می گیرد.
بر خلاف سایر حیوانات، اغلب بیماری ها در ماهی ثانویه اند)قدم اول استرس، قدم بعدی پاتوژنز.
افزایش تراکم در ماهی نه تنها سودآوری ندارد، بلکه ماهیان را تحت استرس و بیماری قرار می دهد.
بیماری های تغذیه ای: از لحاظ کمیت، در صورت کم بودن غذا؛ ضعف دراز مدت، گرسنگی و …
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.