جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز می باشد. این فایل شامل ۱۳ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه بیوشیمی عملی تیتراسیون اسید و باز
قسمتی از متن فایل:
تعریف آرنیوس:
این تعریف توسط سوانت آرنیوس دانشمند سوئدی در سال ۱۸۸۷ ارائه شد.در این تعریف اسید ماده ای است که:
در آب یون هیدروژن (+H) تولید کند. و باز ماده ایست که بتواند در آب یون هیدروکسید (-OH) تولید کند.
در این تعریف خنثی شدن به معنای واکنش -OH و+H و تشکیل آب است. (یون هیدروژن در واقع یک پروتون است)
تعریف برونستد-لوری :
در سال ۱۹۲۳ یوهان برونستد و توماس لوری مستقل از یکدیگر نظریه ی کسترده تری ارائه کردند. در این تعریف اسید ماده ایست که +H به باز می دهد
و باز ماده ایست که +H را از اسید می گیرد .
پس هر چه اسید راحت تر پروتون از دست بدهد قوی تر است و باز هرچه توانایی بیشتری در گرفتن پروتون داشته باشد قوی تر است.
در یک واکنش اسید و باز محصولات اسید و باز های جدیدی هستند زیرا اسید با از دست دادن پروتون به یک آنیون تبدیل می شود که می تواند دوباره پروتون بگیرد و یک باز است.
و برعکس باز با گرفتن پروتون به یک کاتیون تبدیل می شود که می تواند یک پروتون بدهد و یک اسید است .
این دو ماده را که با گرفتن و دادن پروتون به هم تبدیل می شوند جفت مزدوج می نامند.و هر یک، اسید مزدوج و باز مزدوج نام دارند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.