جزوه خلاصه درس شیمی مواد غذایی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه خلاصه درس شیمی مواد غذایی می باشد. این فایل شامل ۴۶ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه خلاصه درس شیمی مواد غذایی
پروتئینها ، زنجیره های خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می شوند.
اسید آمینه ها ،حروف الفبایی پروتئین ها را تشکیل می دهند و چون امکانات بالقوه نامحدودی در طرز توالی و طول زنجیره اسید آمینه ها در تولید پروتئین ها وجود دارد،
از این رو انواع بی شماری از پروتئین ها نیز می توانند وجود داشته باشند.
اختلاف هر اسید با سایر اسیدهای آمینه، در زنجیره جانبی هر یک از اسیدهای آمینه است.
اسیدهای آمینه در آغاز تشکیل زمین ،به همراه سایر مواد آلی پیدا شدند. اسیدهای آمینه ای که در حضور پرتوهای فرابنفش بوجود آمدند، گوناگونی بسیار داشته اند.
ساختار اسیدهای آمینه
هر اسید آمینه ، از یک کربن نامتقارن به نام کربن آلفا تشکیل یافته است که با چهار گروه مختلف کربوکسیل COOH اتم هیدروژن ،گروه آمینه بازی )-NH 2 و یک زنجیره غیر جانبی R- پیوند برقرار می کند.
ایزومری در اسیدهای آمینه
مطابق قرار داد اگر ساختمان فضایی یک اسید آمینه را در نظر بگیریم، چنانچه عامل NH 2 که به کربن آلفا متصل است در طرف چپ باشد، می گوییم که این اسید آمینه از نوع L است.
منو اسیدهای آمینه
گلیکوکولGly: گلیکوکول که گلیسین نیز نامیده می شود و تنها اسید آمینه ای است که فاقد کربن ناقرینه است و در ساختمان :
پروتئینهایی مانند کلاژن ، الاستین و رشته ابریشم به مقدار فراوان وجود دارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.