جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
418KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
277 بازدید
9,000 تومان 7,100 تومان٪21 تخفیف

جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ( فساد میکروبی انواع مختلف محصولات غذایی) دانشگاه آزاد اسلامی استاد دکتر ثمر منصوری پور می باشد. این فایل  شامل ۴۰ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲

قسمتی از متن فایل:

فساد محصولات غذایی
فساد به معنای تجزیه شدن ترکیبات و از بین رفتن محصولات یا خصوصیات کیفی مؤثر آنها و ایجاد تغییرات نامطلوب می باشد.

زمانی که یک محصول غذایی فاسد می شود، ویژگی های آن تغییر می کند و قابل استفاده نخواهد بود.

البته ممکن است آنچه برای یک شخص به عنوان فساد شناخته می شود، از نظر شخص دیگری قابل قبول باشد و فساد تلقی نشود.

عوامل مؤثر در فساد شامل میکروارگانیسم ها، حشرات، آنزیم های موجود در مواد غذایی و میکروبی و تغییرات فیزیکی می باشند.

رشد میکروارگانیسم ها در محصولات غذایی به عوامل درونی (داخل محصول) و عوامل بیرونی (خارج محصول) بستگی دارد که در میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ بیان شد.
در اینجا فساد میکروبی انواع مختلف محصولات غذایی بررسی خواهد شد.

شیر
شیر هنگامی که از پستان حیوان خارج می شود دارای تعداد بسیار کمی میکروارگانیسم است.

اما در حین دوشش می تواند توسط خود حیوان، گرد و غبار هوا، توسط ظروف شیر دوشی و یا سطوحی که شیر پس از دوشیدن و یا
حین شیر دوشی با آنها تماس دارد مانند صافی ها و یا قسمت های سرد کننده آلوده شود.

بنابر این بایستی سعی شود که شرایط بهداشتی در حین دوشش کاملاً رعایت شود و پس از دوشش سریعاً سرد شود.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.