جزوه کتاب آسیب شناسی روانی هالجین
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه کتاب آسیب شناسی روانی هالجین (فصل اول و فصل دوم و فصل سوم و قسمتی از فصل ششم و فصل هفتم) می باشد. این فایل شامل ۳۷ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه کتاب آسیب شناسی روانی هالجین
تشخیص:
استفاده از واژه درمانجو به جای بیمار مناسب تر است چون اصطلاح بیمار مفهوم شرکت کننده منفعل به جای فعال را به طور ضمنی در خود دارد. اما مواقعی هست که اصطلاح بیمار مناسب تر است مثلا در درمان سرپایی و حقوق بیمار.
تشخیص مستلزم آن است که متخصص بالینی رویکرد منظمی برای طبقه بندی اختلالات داشته باشد. وظیفه راهنمای تشخیصی این است که بر اساس وجود یا عدم وجود مجموعه مشخصی از نشانه ها، تشخیص
هایی ارایه کند.
بدون راهنمای تشخیصی دقیق نمی توان بهترین مسیر درمان را مشخص کرد.
استفاده از واژگان مشترک در راهنمای تشخیصی در گزارش ها امکان ارتباط بین متخصصان را ایجاد می کند. برای ارزیابی توانایی راهنمای تشخیصی از دو عامل استفاده می شود:
تشخیص های متخصصان به شکل هماهنگ برای افرادی به کار رود که مجموعه نشانه :reliability / پایایی های خاصی دارند و بین آنها توافق وجود داشته باشد.
تشخیص ها باید بیانگر پدیده های بالینی واقعی و مشخص باشد. : validity / اعتبار راهنماهای تشخیصی کنونی بر اساس مدل پزشکی هستند چون گروهی از نشانه ها را نامگذاری می کنند.
مخالفان رویکرد طبقه بندی معتقدند که بین بهنجاری و نابهنجاری تفاوت قابل تشخیصی وجود ندارد )تفاوت کمی است نه کیفی(. همچنین راهنمای تشخیصی گرایش به برچسب زدن دارد که می تواند رفتار خارج از
هنجار را تشدید کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.