جزوه گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ (سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز) دانشگاه صنعتی شریف می باشد. این فایل شامل مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)
استر: ترکیبهای اسیدهای کربوکسیلی به فرمول R–-COOR ، استر نامیده میشود که در آن گروه –R یک گروه آلکیل یا آریل میباشد
و یک گروه عمده از ترکیبات آلی را تشکیل میدهند. استرهای حلقهای نیز که لاکتون نامیده میشوند، جزو گروه استرها میباشند.
استرها گروه مهم و کاربردی از ترکیبات آلی هستند.
استرهای با جرم مولی کم، بو و طعم خوشایندی دارند و جزء اصلی سازنده عطرها و اسانس میوه ها و طعم دهنده های مواد غذایی هستند.
ایزوپنتیل استات از واکنش ایزوپنتیل الکل یا ایزو آمیل الکل با استیک اسید در حضور کاتالیزگر اسیدی تهیه می شود که .
چربیها و روغنها و مومهایی که در طبیعت یافت میشوند، حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا میباشند که به لیپید موسومند.
مومها مخلوط پیچیدهای از استرها ، الکل ها و آلکان های با زنجیر طویل میباشند، ولی جزء اصلی تشکیل دهنده آنها ،
استرهایی میباشند که از واکنش اسیدهای چرب و الکلهای با زنجیر طویل بوجود میآیند.
از جداسازی و مطالعه مواد تشکیل دهنده موم زنبور عسل معلوم شده است که میریسیل پالمیتات ، بیشترین مقدار آن را تشکیل میدهد که یک استر است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.