دانلود خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی دکتر سید احمد میر شکرایی

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
9MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
992 بازدید
11,000 تومان 9,000 تومان٪18 تخفیف

دانلود خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی دکتر سید احمد میر شکرایی

دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی رشته شیمی و شیمی کاربردی جلد اول و دوم ترجمه دکتر سید احمد میر شکرایی می باشد. این فایل شامل ۲۹۴ صفحه جزوه به صورت اسلاید می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی دکتر سید احمد میر شکرایی

 خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲) دکتر سیداحمد میرشکرایی و دکتر نادره رائی، در قالب pdf و در ۲۹۴ صفحه به صورت اسلاید

جلد اول:

  • فصل اول: مقدمه ای بر روش های طیف بینی
  • فصل دوم: طیف بینی جذبی ماوراء بنفش و مرئی
  • فصل سوم: طیف بینی زیر قرمز و رامان
  • فصل چهارم: فلوئورسانس و فسفرسانس ملکولی
  • فصل پنجم: طیف سنجی نشر شعله ای، جذب اتمی و فلوئورسانس اتمی

جلد دوم:

  • فصل ششم: طیف بینی رزونانس مغناطیسی هسته
  • فصل هفتم: طیف سنجی پرتو x
  • فصل هشتم: طیف سنجی جرمی
  • فصل نهم: کروماتوگرافی فاز جامد و مایع
  • فصل دهم: کروماتوگرافی گازی

شیمی دستگاهی، شیمی تجزیه دستگاهی (به انگلیسی: Instrumental chemistry) یا تجزیه دستگاهی (به انگلیسی: Instrumental analysis) رشته‌ای از شیمی تجزیه است که در آن به بررسی آنالیت با استفاده از ابزارعلمی و دستگاه‌ها می‌پردازند.

شیمی تجزیه (Analytical Chemistry) شاخه‌ای از دانش بنیادین شیمی است که به مطالعه روش‌های جداسازی، شناسایی و بررسی کمی اجزای طبیعی یا مصنوعی یک ماده می‌پردازد. انواع آنالیز و تجزیه و تحلیل که در این دانش به کار گرفته می‌شوند در یک نگاه کلی به دو دستهٔ کمّی و کیفی تقسیم می‌شوند. در تجزیهٔ کیفی نوع اجزای موجود در نمونه تعیین می‌شود و در تجزیهٔ کمّی مقدار یا غلظت هر یک از این اجزا تعیین می‌شود. در حالت کلی آنالیز کیفی بر آنالیز کمّی تقدم دارد در واقع ابتدا نوع اجزا و سپس مقادیر کمّی آن‌ها تعیین می‌شود. روش‌های تجزیه به دو دسته روش‌های کلاسیک و روش‌های دستگاهی تقسیم می‌شوند. روش‌های کلاسیک که به روش‌های شیمی تَر هم شهرت دارند از ابزار یا سامانه‌های سنجش چندان پیشرفته‌ای بهره نمی‌برند. اصلی‌ترین انواع روش‌های کلاسیک روش‌های وزن‌سنجی و روش‌های تیتراسیون هستند. در مقابل در روش‌های دستگاهی سامانه‌ها و دستگاه‌های تجزیه و تحلیل نقش اساسی را ایفا می‌کنند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.