دانلود فایل جزوه بهداشت مواد غذایی
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه بهداشت مواد غذایی می باشد. این فایل شامل ۳۵ صفحه می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه بهداشت مواد غذایی
مقدمه :
یکی از عوامل موثر درحیات هر موجود زنده غذا می باشد و ادامه زندگی بدون دسترسی به غذای مناسب امکان پذیر نیست .
همین ماده غذایی در صورتی که ناسالم و غیر بهداشتی باشد نه تنها برای
تامین نیازهای بدن مفید نیست بلکه می تواند عامل بروز بیماریهای گوناگونی از جمله مسمومیتها حدود،۵۲% بیماریهای روده ای آلرژی
، سوء تغذیه و غیره شود .طی تحقیقاتی که در کشور ما شده است .
مواد غذایی تولید شده به دلیل فساد آنها تبدیل به زباله می شود . رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل :
تهیه و تولید ، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد .
بیشترین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل مختلف بوجود می آید داشتن
اطلاع از اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده و توجه به مشخصات
و برچسب مواد غذایی به استفاده از مواد غذایی سالم کمک می کند.
اصول و روش های نگهداری مواد غذایی :
برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده و فاسد کننده با در نظر گرفتن نوع آلودگی روشهای مختلفی استفاده می گردد .
بر اساس نوع ماده غذایی ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی
و طول مدت زمان نگهداری و جنبه های اقتصادی و تکتولوژی برای هر نوع روش خاصی به کار می رود .
برای نگهداری پاره ای از مواد غذایی فقط از یک روش استفاده می شود در حالیکه برای تعدادی از مواد غذایی دو یا چند روش نگهداری بکار می رود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.