پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور

پاورپوینت ارائه درس
نوع فایل
ppt
حجم فایل
274KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
523 بازدید
9,000 تومان 7,800 تومان٪13 تخفیف

پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور

 دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در جیره طیور می باشد. این فایل شامل ۲۵ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور

پروبیوتیک ها(میکرواگانیسم):

تعریف و تاریخچه:

  • پروبیوتیک کلمه یونانی بمعنای برای زندگی
  • پروبیوتیک: مواد زیست یار
  • آنتی بیوتیک: مواد پادزیست
  • فولر(۱۹۹۹)
  • سومریان (۲۵۰۰ق.م)
  • امریکا(۱۹۲۰)
  • تنها خصوصیت مشکل آفرین: ماهیت زنده پروبیوتیک هاست

ترکیب و اجزای فراورده های  پروبیوتیکی:

  • از لحاظ نوع میکروبی موثر: باکتریِِائی ،مخمری، قارچی
  • باکتریائی:
  • (Max) باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک نظیر: لاکتوباسیل ها، استرپتوکوک ها، بیفیدوباکترها.
  • سایر: پدیوکوکوس، پرپیونی باکتریدیوم، لوکونوستوک و باسیلوس (سوبتیلیس، لیشن فرمیس، بوتوئی و….
  • مخمرها :
  • سارکارومیس سروزیه، سارکارومیس بولاردی، کاندیداینتولایس.

قارچ ها:

آسپرژیلوس اریزا و آسپرژیلوس نیگرا.

پروبیوتیک ها ممکن است حاوی ۱ تا ۹ میکرورگانسیم باشد.

به شکل: پودر،قرص، کپسول، گرانول و یا خمیر بکار می روند.

می توانند بصورت مستقیم از طریق دهان و همراه با آب و غذا مصرف شوند.

خصوصیت یک پروبیوتیک ایده آل:

  • .۱زنده و پایدار باشد.
  • .۲بیماری زا و سمی نباشد.
  • .۳میکروارگانیسم تشکیل دهنده، گرم+ و از سویه مشخص باشد.
  • .۴قدرت زنده ماندن بالا داشته باشد.
  • .۵قدرت تشکیل کلونی و زنده ماندن در شرایط روده را داشته باشد.
  • .۶حداقل دارای  ۱۰۹×۳ واحد تشکیل دهنده کلونی(cfa)
  • ۷.قابلیت تکثیر و تولید در مقیاس صنعتی را دارا باشد.
  • ۸.مقاوم بودن در مقابل مواد مترشحه و دفع شده از E.coli
  • ۹.هنگام ذخیره سازی و انبار در شرایط مزرعه پیدار باشد.
  • ۱۰.توانائی تحریک سیستم ایمنی بدن را داشته باشد.
  • ۱۱.توانائی تولید آنزیم های موثر بر هضم مواد غذائی.
  • ۱۲.توانائی رقابت با میکروبهای بیماریزا در روده بر سر تصاحب جایگاه و مواد غذائی مورد نیاز.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.