جزوه اصول پرورش طیور

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
7MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
487 بازدید
10,000 تومان 8,800 تومان٪12 تخفیف

جزوه اصول پرورش طیور

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf جزوه اصول پرورش طیور می باشد. این فایل شامل ۱۶۴ صفحه جزوه تایپ شده با مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه اصول پرورش طیور

امروزه یکی از معیارهای پیشرفت جوامع، وضعیت تغذیه بویژه تغذیه پروتئین توسط افراد آن جامعه است.

وظیفه متخصصین علوم دامی تولید پروتئین با حداکثر کیفیت و عملکرد و حداقل هزینه و بار محیطی می باشد.
فرآورده های طیور )عمدتا گوشت و تخم مرغ( از مهمترین منابع پروتئینی در اغلب کشورها می باشند؛

به طوری که تولید و مصرف آن در اغلب کشورها با سرعت روز افزون در حال افزایش است.

اهمیت بهداشتی پرورش طیور
-۱ عدم وجود بیماری های مشترک بین مرغ و انسان .تعداد بیماری مشترک بین انسان و طیور در مقایسه با دام بسیار کمتر است.

مهم ترین بیماری مشترک سالمونلا، کمپلیوباکتر و آنفلوانزا) ۱H5N  و… است.

۲- قابلیت هضم گوشت مرغ نسبت به گوشت گاو و گوسفند بالاست: چون ماهیچه های مرغ وزن کمتری را تحمل می کنند

و طی زمان کوتاه تری به وزن بازار می رسند لذا نرمتر هستند و زودتر هضم می شوند.
هرچه دوره پرورش طولانی تر باشد گوشت آب از دست داده و خشک تر می شود. چربی و کلسترول گوشت مرغ هم کمتر است

لذا مسائل مربوط به کلسترول نیز کمتر است. پروتئین گوشت مرغ نیز بالاتر است.

جایگاه طیور در دنیای حیوانات
طبقه بندی و اهلی شدن طیور : طیور جزء مهره داران خونگرم هستند و به پرندگانی اطلاق می شوند که توسط انسان انتخاب و اهلی شده اند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.