تحقیق درباره بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط دو باکتری

تحقیق درباره بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط دو باکتری
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
133 بازدید
11,000 تومان 9,800 تومان٪11 تخفیف

تحقیق درباره بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط دو باکتری ۱۵۲۹  Bacillus pumilu و  Bacillus subtilis WPI

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست تحقیق درباره بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط دو باکتری ۱۵۲۹ Bacillus pumilu و Bacillus subtilis WPI می باشد. این فایل شامل ۱۵ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

تحقیق درباره بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط دو باکتری ۱۵۲۹ Bacillus pumilu و Bacillus subtilis WPI

مقدمه: بیوسورفکتانت ها، مولکولهای دوگانه دوست منحصر به فردی هستند که کاربرد وسیعی در حذف آلودگی های آلی

و فلزی محیط زیست دارند. هدف از پژوهش حاضر، بررسی و تعیین شرایط بهینه تولید بیوسورفکتانت

توسط دو باکتری Bacillus pumilus ۱۵۲۹ و Bacillus subtilis WPI است. ‏‏‏ مواد و روش ‏‏ها: در این پژوهش، اثر منبع کربن، دما و زمان گرما‏گذاری

بر تولید بیوسورفکتانت بررسی شد. بهمنظور تشخیص تولید بیوسورفکتانت از روشهای کمی و کیفی غربال‏گری،

مانند همولیز آگار خوندار، روش پراکنش نفت، روش فروپاشی روغن، سنجش فعالیت امولسیون‏ کنندگی، سنجش آبگریزی سلول و اندازه گیری

کشش سطحی استفاده شد. سپس، با توجه به نتایج حاصل بهترین شرایط تولید بیوسورفکتانت توسط

دو باکتری Bacillus pumilus ۱۵۲۹ و Bacillus subtilis WPI تعیین شد. ‏‏‏ نتایج: در این پژوهش، هر دو باکتری قادر به تولید بیوسورفکتانت در سطح قابل قبولی بودند.

از میان چهار منبع کربن مورد بررسی گلوکز، نفت سفید، ملاس نیشکر و فنانترن بهعنوان منبع کربن و انرژی توسط این دو باکتری استفاده شدند.

باکتری Bacillus subtilis WPI بیش‏ترین کاهش کشش سطحی را در منبع کربن نفت سفید پس از ۱۵۶ ساعت و در دمای ۳۷ درجه

سلسیوس نشان داد و توانست کشش سطحی را تا ۳/۰± ۱/۳۳ (میلی‏نیوتن بر متر) کاهش دهد.

بیش‏ترین کاهش کشش سطحی توسط باکتری Bacillus pumilus ۱۵۲۹ در محیط حاوی ملاس نیشکر حاصل شد.

کشش سطحی نمونه شاهد بدون باکتری حاوی ملاس معادل ۵/۱± ۴/۵۰ (میلی‏نیوتن بر متر) بود که…………..

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.