پاورپوینت اثر اسید بنزوئیک بر کوکسیدیوز

 پاورپوینت اثر اسید بنزوئیک بر کوکسیدیوز
نوع فایل
ppt
حجم فایل
16MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
698 بازدید
9,000 تومان 7,500 تومان٪17 تخفیف

 پاورپوینت اثر اسید بنزوئیک بر کوکسیدیوز

دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت اثر اسید بنزوئیک بر کوکسیدیوز می باشد. این فایل شامل ۱۳ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

 پاورپوینت اثر اسید بنزوئیک بر کوکسیدیوز

آنتی‏ بیوتیک‏ها به طور گسترده ‏ای برای درمان بیماری‏های مختلف طیور  تولید و استفاده می ‏شوند.

اگر چه این مواد باعث ایمنی و سلامت طیور می‏ شوند ولی هدف اصلی از استفاده آنها بالا بردن سرعت رشد و بهبود بازده تبدیل خوراک می‏ باشد.

به عنوان یک بهبود هنده قدرت رشد ضد میکروبی،(agps .

استفاده از انتی بیوتیک‏ ها برای بهبود رشد طیور امروزه بصورت مصرف در رژیم غذایی طیور مرسوم می‏ باشد.

ولی استفاده مکرر از این آنتی بیوتیک‎ها باعث ایجاد مقاومت در باکتری‏های بیماری زا را بدنبال دارد.

بدنبال وضع استانداردهای جدید در استفاده از انتی ‏بیوتیک‏ها و محدودیت‏ های بوجود آمده محققان

مواد جایگزینی مثل تولیدات گیاهی (روغن ‏های ضروری: مایعات روغن مانند آروماتیک که از بقایای گیاهی تهیه می‏ شوند

و اسید‎های ارگانیک را معرفی کردند که خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی … داشته و می‎ توانند همانند آنتی‏ بیوتیک‎ها بهبود دهنده رشد طیور باشند.

بر طبق تحقیقات انجام شده اسیدهای آلی اثرات بسیار سودمندی برکارایی تبدیل مواد خوراکی در طیور دارند

و بصورت طبیعی در بافت‏های گیاهان و جانوران یافت می‏ شوند. آنها همچنین از طریق تخمیر میکروبی از کربوهیدرات ها در اکثریت طیور تشکیل می شوند.

مصرف خوراکی برخی از اسیدهای ارگانیک در طیور باعث کاهش بروز عارضه انتریت نکروتیک سابکلینیکال که توسط میکروب کلستریدیوم پرفرینجس ایجاد می‎‌شود شدند. دیبر و بوتین ۲۰۰۲ دریافتند که مصرف ارگانیگ اسید در رژیم غذایی طیور توانست به طور معنی داری عارضه سابکنیکال را کاهش داده و جذب مواد مغذی را نیز افزایش می‎دهد.

مکانیسم اثر این اسیدها به این شکل است که باعث کاهش pH آب و ظرفیت بافری خوراک مصرفی طیور می‎شوند که این موضوع بر متابولیسم جمعیت باکتری‎های روده اثر گذاشته و می‎تواند برخی ریزجانداران مضر روده را حذف کند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.