پاورپوینت تحقیق درباره انواع مزه های اصلی
دانشجویان و کاربران گرامی: فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت تحقیق درباره انواع مزه های اصلی می باشد. این فایل شامل ۱۹ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت تحقیق درباره انواع مزه های اصلی
قسمتی از متن فایل:
مزه چیست؟
مزه یا طعم هایی که خوراکی ها دارند، توسط حس چشایی زبان درک می شود.
در واقع هرآن چه را که حس چشایی احساس کند مزه دارد و هر آن چه را که احساس نکند مزه ندارد.
مزه ها عبارتند از شور، شیرین، ترش، تلخ و … که زبان، آن را حس می کند.
مزههای کلی را (به عبارت دیگر احساسات محسوس شده از حس چشایی را به صورت کلی) با کلماتی چون شیرینی (مزه)،
تلخی (مزه)، ترشی (مزه)، شوری (مزه)، ملسی و … بیان میکنند. مزهای به نام تندی در دهان وجود ندارد.
این احساس مربوط به مادهای است به نام کاپسی سین که در فلفلهای تند وجود دارد. تندی یک مزه نیست چون مربوط به حس لامسه میشود.
مزه اومامی چیست؟
در بعضی از دسته بندیها مزه اومامی را به عنوان مزه پنجم ذکر می کنند، اومامی کلمه ای ژاپنی به معنای لذیذ است
که برای توصیف یک مزه مطلوب که با چهار مزه دیگر تفاوت دارد، بکار میرود.
اومامی مزه غالب غذاهایی است که آمینو اسید گلوتامات دارند، مانند عصاره گوشت و گوجه فرنگی.
مزه های اصلی عبارتند از :
شیرینی یا مزهٔ شیرین یکی از مزههای پنجگانه است که اغلب در دنیا تجربهای لذت بخش قلمداد میشود.
این مزه را بیش از هر چیز با غذاهایی که شامل مقدار زیادی کربوهیدرات ساده مثل شکر هستند همبسته میدانند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.