جزوه آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf جزوه آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور می باشد. این فایل شامل مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور
توجه: توضیح زیر جهت انجام تنظیمات می باشد.
تولید سرکه از مهم ترین خطوط تولید در صنایع غذایی می باشد. سرکه دارای مزایای بسیار در تغذیه و نگهداری غذاهاست.
تولید سرکه و الکل از انگور از دیر باز مورد توجه بوده و با گذر زمان و ورود به عصر صنایع مدرن روش های مختلفی جهت استحصال
این دو محصول که کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی و دارویی دارند، پایه گذاری شده است.
سرکه ، نوعی ماده پاک کننده خنثی (منظور از خنثی داشتن ثابت اسیدی بازی ۷ است) و ارزان قیمت است که به محیط زیست هم هیچ آسیبی نمیرساند.
(بر خلاف برخی مواد پاک کننده). معمولاً از سرکه سفید برای پاک کردن استفاده میشود.
روش های تولید سرکه و الکل همگی به غیر از روش غشایی با تخمیر در ارتباط است. طراحی فرایند تخمیر صنعتی نیاز به موارد زیر دارد:
محیط کشت خالص از ارگانیسم انتخاب شده در مقدار مناسب و در وضعیت فیزیولوژیکی صحیح.
محیط کشت دقیق و استریلیزه برای رشد ارگانیسم.
فرمانتور (دستگاهی که تخمیر درآن صورت میگیرد) کوچک برای رشد و شروع فرایند در اندازه کوچک و بعد انتقال آن به فرمانتوز بزرگ.
فرمانتور تولید کننده یا مدل بزرگ که بتوانند حجمهای وسیعی از ارگانیسم مورد نظر را جای دهد.
سیستمهای زیادی امروزه بوسیله کامپیوتر کنترل میشوند که شرایط مناسب را برای رشد ارگانیسمها تامین میکنند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.