جزوه آموزش بخیه زدن زخم و کشیدن نخ بخیه pdf

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
620KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
2113 بازدید
9,000 تومان 7,200 تومان٪20 تخفیف

جزوه آموزش بخیه زدن زخم و کشیدن نخ بخیه  pdf

دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه آموزش بخیه زدن زخم و کشیدن نخ بخیه می باشد. این فایل شامل ۱۶ صفحه جزوه تایپ شده  بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه آموزش بخیه زدن زخم و کشیدن نخ بخیه

قسمتی از متن فایل:

وقتی برشی در بدن چه به صورت تصادفی و چه به علت جراحی ایجاد شود، برای ترمیم آن از بخیه استفاده می شود.

دو سر زخم را به هم نزدیک می کند و در این حالت به ترمیم آن کمک می کند.

انواع طبقه بندی نخ بخیه :
-۱ قابل جذب و غیر قابل جذب
-۲ طبیعی و مصنوعی: نخ های مصنوعی واکنش التهابی کمتری را به همراه دارد.
-۳ مونوفیلامنت و مولتی فیلامنت : نوع مونوفیلامنت برای کشش کمتر است. عفونت کمتری به همراه دارند.
نخ های قابل جذب:
-۱ کات کوت
-۲ کرومیک : طی سه هفته بطور کامل جذب می شود.
نخ های ساده را در نمک کرومیک قرار میدهند و به این وسیله مدت جذب آن را افزایش می دهند.

در لیگاتور عروق بزرگ و در بافت هایی که نمی توان از نخ های غیر قابل جذب به دلیل خاصیت سنگ سازی آن استفاده کرد،ک بکار می رود

مثل دستگاه ادراری و کیسه صفرا این نخ ها برای فاشیا (فاسیا) مناسب نیستند، چرا که قدرت کشش آن سریع از بین میرود. اگر میزان جذب آن طبیعی باشد
– زخم را به مدت ۱۲ تا ۲۱ روز محافظت میکند و در طول ۰۱ روز به طور کامل جذب می گردد.

اندازه های آن از ۳ تا ۷۱ است و ممکن است با رنگ های آبی یا سیاه رنگ آمیزی شود.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.