جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن می باشد. این فایل شامل ۲۹ صفحه جزوه تایپ شده با مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن
بیولوژی تخم مرغ
محفظه انکوباسیون برای جنین درحال رشد جوجه
نیاز به گرمای خارجی دارد:
گرمای بدن مرغ
انکوباتور
کلیه مواد مغذی مورد نیاز جنین برای ۲۱ روز جنینی و چند روز اول بعد از هچ در آن ذخیره شده است.
جنین از زرده،بخشی از آلبومین و کلسیم پوسته تغذیه کرده و در آخر باقی مانده زرده را جذب می کند.
تبادلات گازی و بخار آب از طریق سوراخ های ریز پوسته صورت می پذیرد.
پوسته تخم مرغ
بخش آلی:
غشای داخلی
غشای خارجی
ماتریکس شامل رشته های پستانی و لایه پرچین
بخش معدنی: لایه کلسیفیه شامل کربنات کلسیم، منیزیم و فسفر
کوتیکول قابل حل در آب
پوسته رنگ پریده
میزان رنگ قهوه ای تخم مرغ به کیفیت پیگمانته شدن پوسته بر می گردد.
عوامل مسبب:
بیماری برونشیت عفونی
سن پرنده در پرندگان مسن تر شایع تر است
استرس بالا در گله
سندرم افت تخم مرغ ۷۶
مواد موثر بر رنگدانه ها مانند سولفامید ها و نیکاربازین.
پوسته صورتی / یاسی
پوسته به واسطه لایه های کلسیم اضافی زیر کوتیکول به این رنگ دیده می شود
عوامل مسبب:
استرس
کلسیم اضافی در جیره
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.