جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf اسلایدهای جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی می باشد. این فایل شامل ۱۸ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی
قسمتی از متن فایل:
درمان تغذیه ای و مایع درمانی:
به علت تاثیر تغذیه بر وضعیت اورمیک بیمار، رعایت رژیم غذایی از جمله عوامل مهم برای بیماران دیالیزی است.
اهداف درمان تغذیه ای عبارتند از:
کاهش علایم اورمی و عدم تعادل مایع و الکترونیک
تثبیت وضعیت تغذیه ای مناسب از طریق مصرف پروتیین ، کالری و ویتامین مواد معدنی کافی
قادر ساختن بیمار جهت مصرف غذاهای خوش طعم
محدودیت در مصرف پروتئین سبب کاهش محصولات زاید نیتروژن دار شده و نشانه های اورمی را کاهش می دهد
و حتی ممکن است شروع دیالیز اولیه را کاهش می دهد و حتی ممکن است شروع دیالیز اولیه را برای چند ماه به تعویق بیندازد.
محدودیت در مصرف مایعات نیز از رژیم های توصیه شده می باشد.
زیرا ممکن است تجمع مایعات منجر به افزایش وزن ،نارسایی احتقانی قلب و ادم ریه شود.
همزمان با شروع دیالیز خونی ، بیمار معمولا محدودیت هایی در رابطه با مصرف پروتیین ، سدیم، پتاسیم و مایعات دارد:
1 – دریافت پروتئین تا حدود ۱/۳ – ۱/۲ گرم بر کیلوگرم وزن ایده ال بدن در روز محدود می شود.
بنابراین پروتیین باید از کیفیت بیولوژیکی خوبی برخوردار باشد.
2 – سدیم تا میزان ۳ – ۲ گرم در روز محدود شده
3 -محدودیت مایعات به میزان ۵۰۰ میلی لیتر اضافه تر از مایعات دفعی روزانه می باشد.
هدف از دیالیز بیماران ، نگهداری اضافه وزن انها در فاصله دیالیز به میزان کمتر از ۱/۵ کیلوگرم می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.