جزوه درس حسابداری بهای تمام شده مبحث محصولات مشترک و فرعی 

جزوه درس حسابداری بهای تمام شده مبحث محصولات مشترک و فرعی 
نوع فایل
pdf
حجم فایل
700KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
743 بازدید
9,000 تومان 7,000 تومان٪22 تخفیف

جزوه درس حسابداری بهای تمام شده مبحث محصولات مشترک و فرعی 

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای جزوه درس حسابداری بهای تمام شده مبحث محصولات مشترک و فرعی  می باشد. این فایل شامل ۴۳ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه درس حسابداری بهای تمام شده مبحث محصولات مشترک و فرعی 

بیشتر واحدهای تولیدی محصولاتی را تولید می کنند که در مراحل تولید طی یک فرآیند پیوسته تولید شده و یا در فرآیندهای موازی تولید و در نهایت مونتاژ می شوند.

محصولات مشترک و فرعی

نمونه این گونه واحدهای تولیدی: تولید دام و طیور – پالایشگاه ها و پتروشیمی ها -تولید لبنیات و …….

آیا می توان بهای هر یک از انواع محصولات را در این گونه شرکت های تولیدی ردیابی کرد؟

در برخی دیگر از واحدهای تولیدی مواد خام وارد فرآیند تولید شده و تا نقطه خاصی پردازش می شود. در پایان این نقطه، محصولات از یکدیگر تفکیک می شوند.

برخی از این محصولات برای تکمیل نیاز به ادامه پردازش دارند و برخی در همان نقطه به فروش می رسند.

نحوه تسهیم بهای مشترک به محصولات و تعیین بهای هر واحد محصول:         بهای هر واحد   =  تعداد قالب ها          بهای هرنوع

روش میانگین موزون :اگر بهای محصولات مبنای قیمت گذاری قرار گیرد، قیمت فروش هر دو محصول برابر اعلام خواهد شد. اگر قیمت فروش محصولات هر لیتر ۲۰۰۰ ریال اعلام شود

… تقاضا برای خامه بیشتر خواهد شد. آیا شرکت این امکان را دارد که تمام شیر را به خامه تبدیل کند؟ پس چه باید کرد؟

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.