دانلود جزوه درس نظام سیاسی و دولت در اسلام دکتر فیرحی
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه درس نظام سیاسی و دولت در اسلام دکتر فیرحی می باشد .این فایل شامل ۲۷ صفحه جزوه تایپ شده بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه درس نظام سیاسی و دولت در اسلام دکتر فیرحی
مقدمه تحول مفاهیم
نظام: معنای واژهها در فرهنگها عوض میشوند. در ادبیات سنتی ، نظام به معنی نظم گردنبند بود به گونهای که دارای ترتیب باشد اما امروزه نظام معادل سیستم یا شبکهای به هم پیوسته از یک چیز است.
سیاست: در ادبیات سنتی به معنای تنبیه کردن است) یعنی یک واژه کاملا قضایی بود ( اما امروزه معادل اداره شهر یا است. )politics( جامعه
دولت: در ادبیات سنتی به معنای مال، ثروت، مکنت، و شادکامی و نقیض نکبت و بدبختی بود اما امروزه معادل نظام در یک کشور همراه با چهار رکن جمعیت، سرزمین، حکومت و حاکمیت میباشد. state سیاسی
علل دیدگاه سنتی نسبت به دولت:
-۱ متفکران قدیم معتقد بودند سیاست )قدرت( اساس اقتصاد )ثروت( میباشد یعنی اگر کسی قدرت داشت ، ثروت هم بدست میآورد.
-۲ تقدیرگرایی: سرنوشت انسانها در دست خودشان نیست و نمیشود با تلاش قدرت را بدست آورد. اعتقاد به جبرگرایی و بخت و شانس
اما نظریات جدید معتقدند که آدمی زندگی خود را با تلاش و تجربه خود میسازد و همه چیزبه تلاش بستگی دارد. یکی از مهمترین متفکران دوران جدید نیکولو ماکیاولی میباشد. او نویسنده دو کتاب “در باب شهریار” و “گفتارها” بوده و معتقد است:
آدمی میتواند با تلاش و اراده بر بخت و تقدیر غلبه کند )بخت انسان تابع تلاش اوست( . اما فردریش نیچه متفکر آلمانی بر این باور بود که اولویت با بخت و سرنوشت بوده و دولت از جنس تقدیر می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.