فایل جزوه خواص حرارتی سرامیک ها دکتر سعید باغشاهی

فایل جزوه خواص حرارتی سرامیک ها دکتر سعید باغشاهی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
4MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
183 بازدید
10,000 تومان 8,000 تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

فایل جزوه خواص حرارتی سرامیک ها دکتر سعید باغشاهی

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل pdf جزوه خواص حرارتی سرامیک ها دکتر سعید باغشاهی می باشد. این فایل شامل ۸۸ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

فایل جزوه خواص حرارتی سرامیک ها دکتر سعید باغشاهی

فهرست مطالب جزوه خواص حرارتی سرامیک ها :

فصل اول: ظرفیت گرمایی

  • تعریف
  • مکانیزم های جذب انرژی در ماده
  • وابستگی ظرفیت گرمایی به ساختار و دما
  • ظرفیت گرمایی شیشه ها

فصل دوم: ضریب انبساط حرارتی

  • تعریف
  • ضریب انبساط حرارتی شیشه ها و بلورها
  • وابستگی ضریب انبساط حرارتی به ساختار و دما
  • تغییر ضریب انبساط حرارتی در سرامیک های بلوری با تغییر ساختار
  • انیزوتروپی ضریب انبساط حرارتی و اثرات آن
  • تغییر ضریب انبساط حرارتی شیشه ها با ترکیب و تاریخچه حرارتی
  • ضریب انبساط حرارتی بدنه های مرکب (چند فاز) و فرمول محاسبه آن بر حسب مقادیر هر فاز
  • تنش های حرارتی و علل آن

فصل سوم: هدایت حرارتی

  • تعریف
  • ضریب هدایت حرارتی
  • هدایت فوتونی و فونونی در مواد بلوری (تک فاز و چند فاز) و شیشه ای
  • اثر عوامل مختلف از جمله دما، ترکیب، ناخالصی و ساختار بر هدایت حرارتی (فوتونی و فونونی)

فصل چهارم: آنالیز حرارتی

  • وزن سنجی حرارتی
  • آنالیز حرارتی افتراقی
  • کالری متری روبشی افتراقی
  • دیلاتومتری

اهمیت مطالعه خواص حرارتی

بسیاری از کاربردهای سرامیک ها ناشی از خواص منحصر به فرد آن هاست:

  • دیرگدازی کوره ها
  • رسانایی و نارسانایی حرارتی (زیرپایه های الکترونیکی و عایق های حرارتی)
  • شوک پذیری (ظروف آزمایشگاهی)
  • اتصالات (لعاب و اتصال سرامیک – فلز)

در ساخت سرامیک ها نیز مهم هستند:

  • فرآوری مواد (استخراج و جداسازی)
  • در شکل مواد اولیه (پودر)
  • در شکل دادن قطعات
  • در خشکایش و پخت

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.