پاورپوینت تاثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و چربی بر عملکرد مرغان تخم گذار
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت تاثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و چربی بر عملکرد مرغان تخم گذار می باشد. این فایل شامل ۲۰ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت تاثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و چربی بر عملکرد مرغان تخم گذار
چکیده
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ال-کارنیتین و چربی بر عملکرد مرغان تخم گذار، آزمایشی
با استفاده از ۲ سطح ال-کارنیتین (۰ و ۲۵۰ میلی گرم در هر کیلو گرم ) و دو سطح چربی ( ۱ و ۳ درصد ) در قالب طرح
کاملا تصادفی با روش فاکتور یل ۲*۲ با استفاده از ۹۶ قطعه مرغ تخم گذار سویه تجاری
در یک دوره ۷۰ روزه در ۴ تیمار و ۶ تکرار و ۴ قطعه مرغ تخم گذار در هر تکرار انجام گردید.
طول آزمایش عملکرد مرغان تخم گذار ( مصرف خوراک، درصد تولید تخم مرغ، وزن تخم مرغ، ضریب تبدیل غذایی ) مورد بررسی قرار گرفت.
در این آزمایش با افزایش سطح ال- کارنیتین جیره تاثیری بر عملکرد مرغان تخم گذار مشاهده نگردید.
ولی افزایش درصد چربی جیره سبب افزایش معنی داری بر میزان مصرف خوراک
و میانگین وزن تخم مرغ گردید (۰.01P>). نتایج حاصل از این آزمایش نشان دهنده تاثیر مثبت چربی بر خوراک مصرفی و میانگین وزن تخم مرغ می باشد.
تولید چند صد میلیاردی تخم مرغ در سال موارد مصرف بسیار متنوعی را برای آن در جهان پدید آورده است.
طعم، مزه، مقدار ویتامینها و سایر مواد غذایی با ارزش موجود در تخم مرغ سبب شده است که طیف وسیعی از مصرف را در تغذیه انسانی پیدا کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.