جزوه تشریح و مورفولوژی گیاهی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf جزوه تشریح و مورفولوژی گیاهی می باشد. این فایل شامل ۶۵ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه تشریح و مورفولوژی گیاهی
یاخته گیاهی
سلول گیاهی معمولا بزرگتر از سلول جانوری است و اشکال منظم تری دارد اما تفاوت اصلی آن با سلول جانوری در
داشتن یک واکوئل بزرگ مرکزی، وجود دیواره سلولی و کلروپلاست است.
در برخی گیاهان مانند خزه و سرخس ها اندامک سانتریول )خاص سلول جانوری( نیز وجود دارد.
یک سلول گیاهی از قسمتهای زیر تشکیل شده است:
غشای پلاسمایی: پرده ای است که اطراف سلول را فرا گرفته است.
این پرده از ورود مواد ناخواسته به سلول جلوگیری می کند و مواد لازم مانند آب، اکسیژن و مواد غذایی را به درون سلول راه می دهد.
به عبارت دیگر غشای سلول خاصیت نفوذپذیری انتخابی دارد. غشای یاخته که به طور کامل یاخته را احاطه می کند، یک ساختار ارتجاعی
۷ تا ۱۰ نانومتر است. غشا تقریباً از پروتئین ها و لیپیدها تشکیل شده است و ترکیب تقریبی / نازک به ضخامت ۵
عبارت است از :پروتئین ها ۵۵ درصد، فسفولیپیدها ۲۵ درصد، کلسترول ۱۳ درصد و دیگر لیپیدها ۴ درصد و کربوهیدراتها ۳ درصد.
ساختار بنیادی غشای یاخته یک لایه چربی دو طبقه است که یک برگه ن ازک از لیپیدها فقط به ضخامت دو مولکول بوده و در سراسر سطح یاخته یکپارچه است.
جایجای این برگه ن ازک لیپیدی، مولکولهای پروتئینی درشت از نوع کروی شکل قرار دارند.
ساختار بنیادی لایه دو طبقه چربی از مولکولهای فسفولیپید تشکیل شده است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.