جزوه دستور کار آزمایشگاه بیوتکنولوژی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه دستور کار آزمایشگاه بیوتکنولوژی می باشد. این فایل شامل ۵۳ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه دستور کار آزمایشگاه بیوتکنولوژی
مقدمه:
بیوتکنولوژی، علمی میان رشته ای است که از آمیختن علوم بیولوژی و شیمی در علوم مهندسی پدید می آید.
در حقیقت می توان گفت بیوتکنولوژی، دانش استفاده از ریز موجودات زنده، یا همان میکروارگانیسم و محصولات
جانبی آن ها، همچون آنزیم ها، متابولیت های ثانویه و هر فرآورده ای که از pathway موجرودات زنده تولید می شود، می باشد.
در حقیقت بیوتکنولوژی را می توان به درختی شبیه کرد که ریشه های تناور آن را علومی مانند زیست شناسی
به ویژه زیست شناسی مولکولی ، ژنتیک ، میکروبیولوژی ، بیوشیمی ، ایمونولوژی ، شیمی ، مهندسی شیمی ، مهندسی
بیوشیمی ، گیاه شناسی ، جانورشناسی ، داروسازی ، کامپیوتر و… تشکیل می دهند.
در دهه های گذشته، کاربرد بیوتکنولوژی تنها به بیوتکنولوژی جانوران یا تکنولوژی سلول های گیاهی و نیز علم باغبانی محدود می شد،
اما امروزه با پیشرفت این علم در بسیاری از حوزه های مهندسی همچون پیشرفت در فرآورده های نانو – بیوتکنولوژی و بیومواد، این مرزها و حصارها پشت سر گذاشته شده است.
در اواسط قرن نوزدهم، لوئی پاستور کاربرد صنعتی میکروارگانیسم ها را در تولید محصولات، با استفاده از فرآیندهای بیولوژیکی گوناگون کشف کرد.
بر این اساس مواد خام به عنوان سوبسترا و مواد مغذی برای میکروارگانیسم ها مورد استفاده قرار گرفت تا منجر به تولید محصولات مناسبی گردد .
از دیگر موارد استفاده از میکروارگانیسم ها، کاربرد آن در استخراج و بیولیچینگ می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.