جزوه فرآیند تولید سبزی خشک
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جزوه فرآیند تولید سبزی خشک می باشد. این فایل شامل مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه فرآیند تولید سبزی خشک
قسمتی از متن فایل:
استفاده از سبزی و میوههای خشک قطعاً به زمانی برمیگردد که این محصولات مدت محدودی در بازار بوده و وسایلی مانند فریزر وجود نداشته است.
پس تنها راه نگهداری از سبزیها خشک کردن آنها بوده است؛ اما در این دوره هم با این که سبزی در تمام ایام سال
وجود دارد و انواع مختلف یخزده و آماده پخت هم در فروشگاهها یافت میشود ولی باز سبزی خشک جایگاه خودش را در خانوادههای ایرانی دارد.
در طبیعت مواد بسیاری برای سلامتی بدن مفید هستند که به توصیه پزشکان و محققان بهتر است آنها به صورت طبیعی مصرف شود.
استفاده از میوه ها و سبزیجات به صورت طبیعی این امکان را برای ما بوجود می آورد که مواد به صورت کامل و بدون هیج گونه تغییری وارد بدن شود.
بعضی از اقلام را نمی توان در تمام مدت سال در دسترس داشت و برای این کار در ایام قدیم با خشک کردن، انواع سبزی و میوه را در فصول دیگر سال نیز می توانستند استفاده نمایند.
مراحل تهیه سبزی خشک:
خشک کردن سبزی شرایط و اصولی دارد که با بکار گیری دانش روز و طی مراحل مختلف آماده سازی، شستشو،
خشک کردن، بوجاری، بسته بندی و کنترل کیفی مربوطه محصول با کیفیت، مغذی و سالم را تولید نمایند.
ابتدا که سبزی تازه وارد کارخانه می شود، بر روی نوار نقاله های مخصوصی پهن می شود تا کارگران سبزی های نامناسب و ناخالصی موجود در آنها را جدا کنند….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.