جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی (HOT)
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی Hepatic Oxidation Theory (HOT) کارشناسی ارشد تغذیه دام می باشد. این فایل شامل ۳۰ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی (HOT)
• مشکل:
در گاوهایی که در دوره انتقال هستند از یک طرف زایمان و احتیاجات غذایی بالا است و از طرف دیگر مصرف خوراک کاهش می یابد. مصرف خوراک با تداخل بسیاری از عوامل تحت کنترل است و پیش بینی مصرف خوراک پاشنه آشیل جیره نویسی است.
گاوی که از دوره انتقال وارد مرحله زایمان می شود مهمترین مشکل افزایش DMI است. که به دلایل هورمونی ، فیزیولوژیکی و متابولیکی افزایش DMI معمولا مقدور نیست به همین جهت ذخایر چربی با سرعت بیشتری شروع به تجزیه و منجر به تولید NEFA بیشتری می شود و خود NEFA به صورت متابولیک سرکوب کننده اشتها است.
• شواهد غیر قابل انکاری وجود دارد بیشتر در گونه های غیر نشخوار کننده که خوراک مصرفی توسط اکسیداسیون مواد مغذی کبد کنترل می شود.
• زمانی که گاو از مرحله خشکی به مرحله شیردهی می رود اکسیداسیون اسیدهای چرب را افزایش می دهد %۲۰
ایا این به مفهوم این است که کبد به افزایش در ازاد سازی ذخایر چربی واکنش نشان می دهد یا اینکه فعالیت های متابولیکی کبد افزایش می یابد؟
• آیا کبد اکسیداسیون را با مصرف اسید چرب افزایش می دهد؟
با توجه به HOT ترکیبات مانند کروم، پروپیلن گلیکول یا نیاسین جهت سرکوب ، ازاد سازی NEFA باید استفاده شود.
• آیا این واقعا بهترین استراتژی است؟
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.