خلاصه کتاب درس تالوفیتها مؤلف دکتر مهدی یوسفی

خلاصه کتاب درس تالوفیتها مؤلف دکتر مهدی یوسفی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
8MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
528 بازدید
12,000 تومان 10,000 تومان٪17 تخفیف

خلاصه کتاب درس تالوفیتها مؤلف دکتر مهدی یوسفی

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای خلاصه کتاب درس تالوفیتها مؤلف دکتر مهدی یوسفی می باشد. این فایل شامل ۲۷۲ صفحه خلاصه تایپ شده اسلایدوار بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

خلاصه کتاب درس تالوفیتها مؤلف دکتر مهدی یوسفی

واژه تالوفیت از دو کلمه Thallus و hyta تشکیل می‌یابد که در منابع فارسی تحت عنوان تال ‌داران یا ریشه داران آورده شده است. در گیاهان تال‌‌دار پیکره گیاه در ریشه و ساقه و برگ متمایز نشده است و بافت های آوندی وجود ندارد.

گامتها دارای دیواره سلولی بوده و تخم تا زمانی که در داخل دستگاه زایشی ماده محصور است به جنین پرسلولی مبدل نمی‌گردد. بسیاری از محققین با قرار دادن جلبکها و قارچها در یک گروه توافق ندارند.

ولی در سالهای اخیر روابط فیلوژنیکی بین قارچها و جلبکها مشاهده شده است. فقدان دستگاه فتوسنتز در قارچها امکان برخاستن جلبکها از قارچها را منتفی می‌سازد. ولی مواردی وجود دارد که نظریه اشتقاق قارچها از جلبکها را مستدل می‌سازد.

فهرست مطالب:

بخش اول جلبکها
گفتار اول مبانی جلبک شناسی
گفتار دوم رده بندی جلبکها
بخش دوم قارچ ها
گفتار سوم مبانی قارچ شناسی
گفتار چهارم رده بندی قارچ ها
بخش سوم گلسنگ ها
گفتار پنجم گلسنگ ها

تاریخچه

دانشمندی به نام اندلیچر در سال ۱۸۳۶، قارچها، جلبکها و گلسنگها را در یک گروه گیاهی به نام تالوفیتها قرار داد. در سال ۱۸۸۶ دانشمندی به نام ایشلر تمام عالم گیاهی را در چهار شاخه بریوفیتها (هپاتیکها و خزه‌ها)، تالوفیتها (قارچها، جلبکها ،گلسنگها)، پتریدیوفیتها ، اسپرماتوفیتها قرار داد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.