دانلود جزوه بیوشیمی عملی آزمایش های کیفی قند ها

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
817KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
679 بازدید
7,000 تومان 5,000 تومان٪29 تخفیف

دانلود جزوه بیوشیمی عملی آزمایش های کیفی قند ها 

دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه بیوشیمی عملی آزمایش های کیفی قند ها دکتر شادی السادات سید ابراهیمی می باشد. این فایل شامل ۸ صفحه جزوه تایپ بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه بیوشیمی عملی آزمایش های کیفی قند ها دکتر شادی السادات سید ابراهیمی

آزمایش کیفی قند ها
قند ها به ۳ دسته اصلی تقسیم می شوند :
۱( مونو سکارید ها ( monosaccharides )
۲(الیگو ساکارید ها ( oligosaccharides )
۳( پلی ساکارید ها (polysaccharides )

مونوساکارید:
فرمول کلی = nO)2(HnC ترکیباتی بین ۳ تا ۷ کربنه و پلی الکل هستند که دارای یک یک عامل آلدهی یا کتونی هستند. قند هایی که عامل آلدهیدی دارند ، آلدوز
(Aldose ) و قند های که عامل کتونی دارند، کتوز ( Ketose ) نامیده می شوند .
نامگذاری قند ها را بر اساس تعداد کربن نیز انجام می دهند بدین گونه که ۳ کربنه ها تریوز ( Triose ) 4 کربنه ها تتروز ، ( Tetrose )
۵ کربنه ها پنتوز ، ( Pentose ) 6 کربنه ها هگزوز ، ( Hexose ) 7 کربنه ها هپتوز ، ( Heptose ) نامیده می شوند .
همه مونو ساکارید ها بعلت وجود عامل آلدهیدی یا کتونی در ساختار خود ، جز مواد احیا کننده دسته بندی می شوند.
مهم ترین پنتوز ها : ریبوز ( Ribose ) ، آرابینوز ( Arabinose) ، زایلوز ( Xylose )
مهم ترین هگزوز ها : گلوکز ( Glucose ) ، فروکتوز ( Fructose ) ، گالاکتوز ( Galactose )

الیگوساکارید ها :
از ۲ الی ۱۱ واحد مونوساکاریدی ساخته می شوند.
مهم ترین الیگوساکارید ها ، دی ساکارید ها یا دو قندی ها هستند.
دی ساکارید ها بر اساس خاصیت احیا کنندگی به دو دسته تقسیم می شوند :
۱: دی ساکارید های احیا کننده
۲: دی ساکارید های غیر احیا کننده
اگر هر دو مونو ساکارید عامل احیا کننده خود را در پیوند گلیکوزیدی به اشتراک بگذارند، آنگاه دی ساکارید غیر احیا کننده خواهد بود مثل ساکاروز ( Sucrose ) . ) در ساکاروز، گلوکز عامل آلدهیدی و فروکتوز عامل کتونی خود را وارد پیوند می کند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.