دانلود جزوه معرفی دستگاه های دی سی شوک در اورژانس پیش بیمارستانی
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای جزوه معرفی دستگاه های دی سی شوک در اورژانس پیش بیمارستانی می باشد. این فایل شامل ۶۹ صفحه جزوه تایپ بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه معرفی دستگاه های دی سی شوک در اورژانس پیش بیمارستانی
اورژانس های پیش بیمارستانی بخش مهمی از نظام ارایه خدمات بهداشتی درمانی را ایفا می کنند. وجود تجهیزات پزشکی پرتابل از قبیل دی شوک، در آمبولانس ها جهت ارایه خدمات مناسب الزامی می باشد. از طرفی علت اصلی ۸۰-۹۰ درصد مرگهای که به دلیل ارست قلبی اتفاق می افتد، تاکیکاردی بطنی فیبریلاسیون بطنی است که تنها درمان قطعی آن دفیبریلاسیون می باشد.
دفیبریلاتور، دستگاهی است که شوک الکتریکی را به عضله قلب میرساند. قبل از ۱۹۶۰، این سیستم به صورت AC ارائه میشود که جریان ۵ تا ۶ آمپر یا فرکانس ۶۰ هرتز را در مدت ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ میلی ثانیه در عرض قفسه سینه بیمار اعمال میکردند. این روش عملاً موفقیت چندانی در اصلاح تارلرزه دهلیزی نداشت و اغلب آریتمیهای جدیدتری ایجاد میکرد. دستگاههای امروزی که تکامل اساسی یافتهاند در زمان روشن بودن دستگاه توسط خازنهای موجود در دستگاه، توانایی ذخیره ۴۰۰ ژول انرژی را دارا میباشند. از ۱۹۶۰ به بعد، تارلرزهبرهای DC مختلف ساخته شد. این سیستمها شارژ dc را ذخیره میکند و روی بدن بیمار دشارژ میشود. تفاوت عمده بین این دستگاهها، در شکل موج آنها است. متداولترین شکل موجها، موج wnها، تک پالس، تاخیر مخروطی و ذوزنقهای است.
مهمترین نکته در کاربرد این دستگاه ها تجهیزات پزشکی ،کاربرد به موقع اصولی آنها با توجه به شرایط بالینی بیمار می باشد.• معرفی بیمار: آقای ۵۷ ساله بدنبال ضعف درد در قفسه سینه با اورژانس ۱۱۵ البرز تماس گرفتند ضمن تریاژ تلفنی توصیه های لازم، نزدیکترین آمبولانس به محل فوریت اعزام گردید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.