دانلود فایل پاورپوینت کتاب اصول حسابداری ۱ عبدالکریم مقدم
دانشجویان و کاربران گرامی فایل حاضر جامع ترین فایل پاورپوینت کتاب اصول حسابداری ۱ عبدالکریم مقدم و شفیع زاده است. این فایل درغالب فرمت ppt و شامل ۴۱۹ اسلاید زیبا سودمند و مفید و قابل ویرایش تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
گزیده ای از کتاب :اصول حسابداری ۱
مربوط بودن:
«مربوط بودن » یکی از ویژگی های کیفی و اساسی اطلاعات حسابداری است. ارائه اطلاعات مربوط ، تصمیم گیرندگان را در اخذ تصمیمات منطقی یاری میدهد و می تواند عاملی برای جلوگیری از بروز ابهام و سردرگمی در بررسی و مطالعه اطلاعات مالی محسوب شود. اما تعیین این که چه اطلاعاتی مربوط است و چه اطلاعاتی نامربوط ، مسلما کار ساده ای نیست .
زیرا «مربوط بودن » یک ویژگی نسبی است و محتوای آن به استفاده کنندگان اطلاعات مالی و خواسته های آنان بستگی دارد. به طور کلی می توان گفت به اطلاعاتی مربوط محسوب می شود که در تصمیم گیریها موثر و نقش ان با اهمیت باشد.
بنابراین مربوط بودن را میتوان تاثیرگذاری اطلاعت حسابداری بر تصمیمات استفاده کنندگان در مورد نتایج رویدادهای گذشته و پیش بینی اثرات رویدادهای فعلی و آتی یا تایید یا تعدیل انتظارات قبلی ، تعریف کرد . ویژگی مربوط بودن ، رجحان محتوا بر شکل قابل فهم بودن و افشای کامل است که هریک از این مفاهیم یا ویژگی های فرعی در زیر تشریح میشود:
- الف: اهمیت
- ب : به موقع بودن
- ج: رجحان محتوا بر شکل
- د: قابل فهم بودن
- ه : افشای کامل
حسابهای دفتر کل را می توان به دوو دسته کلی زیر تنظیم کرد:
حسابهای دائمی:شامل حسابهای دارائی،بدهی و سرمایه که مانده آنها به دوره مالی بعد نقل می شود.این حسابها را حسابهای ترازنامه ای نیز می گویند.
حسابهای موقت:شامل حسابهای درآمد و هزینه و برداشت که در پایان دوره مالی بسته می شوند.
این حسابها را به استثنای برداشت، حسابهای سود و زیارتی نیز می گویند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.