دانلود فایل pdf جزوه صنایع گوشت و شیلات

جزوه وخلاصه کتاب
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
759 بازدید
10,000 تومان 8,500 تومان٪15 تخفیف

دانلود فایل pdf جزوه صنایع گوشت و شیلات

قابل توجه کاربران و دانشجویان گرامی : فایل که هم اکنون معرف حضور شما عزیزان است جامع ترین و کامل ترین فایل pdf جزوه صنایع گوشت و شیلات می باشد. این فایل شامل ۱۲۵ صفحه می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است. امیدواریم سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

جزوه صنایع گوشت و شیلات

گوشت مجموعه است از بافت های عضلانی، بافت پیوندی، استخوانی، و چربی لاشۀ دام کشتار شده.

گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می آید.

در بین تمام مواد غذایی گوشت وسیع ترین دامنه مواد مغذی با مقادیر مناسب را دارد.

مصرف متعادل گوشت در رشد جسمی و فکری اثرات خوبی داشته، تمام اعضاى بدن را نیز در حالت خوب فیزیولوژیکى نگه می دارد.

به طورکلّى اشخاص سالم باید مقدارى گوشت در برنامه غذاى روزانه خود بگنجانند، همان مقدار که براى بدن لازم است.

افراط در خوردن آن مضر است، مصرف پروتئین در جامعه جهانى حدود ۷۰ گرم در روز می باشد که حدود ۵٠ گرم را پروتئین گیاهى و ٢٠ گرم را پروتئین حیوانى تشکیل داده است .

یکی از عوامل مؤثر در اهمیت غذایی گوشت ، وجود املاح معدنی به ویژه آهن  و روی  در آن است.

کم خونی  ناشی از کمبود آهن در اکثر نقاط جهان اعم از کشورهای در حال توسعه و حتی توسعه یافته در بین انسان ها دیده می شود. زنان به ویژه در هنگام بارداری و عادت ماهیانه و کودکان بیشتر در معرض خطر کمبود آهن قرار دارند. از آن جا که اغلب، آهن به اندازه ی کافی در بدن ذخیره نمی شود، با مصرف به اندازه ی گوشت و فرآورده های آن، می توان از بروز عوارض کمبود آهن جلوگیری کرد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.