پاورپوینت ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت کتاب ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته می باشد .این فایل شامل ۳۶ اسلاید قابل ویرایش زیبا بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته
تجزیه تحلیل مخاطرات احتمالی محصولات تراریخته بطور کلی شامل:
- ارزیابی مخاطرات احتمالی
- مدیریت مخاطرات احتمالی و اطلاع رسانی و ارتباطات مخاطرات احتمالی
- استراتژیهای ارزیابی سلامت غذایی محصولات تراریخته
- ارزیابی رایانهای رابطه ساختمان مولکول با عملکرد، جهت پیش بینی و حساسیتزایی
- روشهای درون شیشه
- آزمونهای جانوری
مهم ترین نگرانیها در تولید و توسعه فراوردههای تراریخته عبارتند از:
سمیت ذاتی ژنهای جدید و فرآوردههای آنها
امکان بیان پروتئینهای آنتی ژنیک جدید و یا تغییر در پروتئینهای حساسیتزای موجود و امکان پیدایش ویژگیهایی که در ابتدا مورد نظر یا قابل پیشبینی نبوده است.
اطلاعات موجود در زمینه فرآوری ژن پروتئینها و متابولیتهای نوترکیب
بطور کلی DNAهای نوترکیب وارد شده به گیاهان معمولا در داخل گیاه به صورت پروتئین ترجمه میشوند و خصوصیت جدیدی را به گیاه بالغ می دهد.
البته موارد خاصی مانند توالیهای آنتیسنس یا … نیز وجود دارند. اطلاعات مربوط به پروتئین نوترکیب بیان شده در گیاه باید به خوبی ارائه شود. این اطلاعات شامل تعیین ویژگیهای پروتئینها یا متابولیتها، تعیین مقدار پروتئین نوترکیب و ارزیابی سمیت میباشد.
ارزیابی سمیت
آزمون سمیت پروتئینها و متابولیتهای نوترکیب معرفی شده باید مورد به مورد انجام شود.
اطلاع از سازوکار سمیت ماده جدید به برنامههای آزمون سمشناسی کمک میکند اما گاهی اوقات که عملکرد ماده اصلی یا مشابه آن بررسی شده و سابقه مصرف سالم آن وجود دارد نیازی به مطالعات سمشناسی نیست.
ارزیابی سمیت باید به بررسی میزان شباهت ردیف اسید آمینه ای پروتئین جدید و پروتئینهای سمی شناخته شده و ضد تغذیه ای (لاکتین و بازدارنده پروتئیناز) اختصاص یابد.
همچنین پایداری پروتئین جدید نسبت به گرما، فرآوری و تجزیه در روده و معده بررسی شود. در صورتی که پروتئین جدید مشابه با پروتئینهایی که سابقه مصرف سالم دارند، نباشد ممکن است مطالعات سم شناسی از طریق خوراندن به حیوان نیاز باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.