پاورپوینت آشنایی با قارچ خوراکی شیتاکه
دانشجویان و کاربران گرامی: فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت آشنایی با قارچ خوراکی شیتاکه می باشد. این فایل شامل ۲۶ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت آشنایی با قارچ خوراکی شیتاکه
قسمتی از متن فایل:
برای تعیین ارزش غذایی این قارچ باید به بررسی و آنالیز ترکیبات موجود در این نوع قارچ بپردازیم.
باید به بررسی تجزیه ی طیف اسیدهای آمینه ، چربی ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای نوکلئیک
در انواع قارچ ها نیز همچون سایر ارگانیسم های زنده پس از چیدن و برداشت موجب می گردد تا تغییراتی در متابولیسم خود نشان می دهند
و ارزش غذایی که از یک قارچ ذکر می شود با توجه به مواد بالا مورد بررسی و آنالیز قرار می گیرد.
بر اساس آنالیز های انجام شده بر روی انواع قارچ های پرورشی مشاهده شد که این نوع قارچ سرشار از پروتئین خام هستند.
و همچنین کربوهیدرات و مقداری فیبر خام و کمی چربی می باشند. حدودا ۶۳ تا ۷۵ درصد وزن قارچ تازه از پروتئین لنتینوس تشکیل می شود.
این میزان از پروتئین در قارچ های دکمه ای و صدفی نیز مشابه قارچ شیتاکه است.
البته مقدار پروتئین گاها تا ۹/۵ درصد نیز افزایش می یابد
می توان این میزان را برابر با دو برابر میزان پروتئین در کلم و ۴ برابر میزان آن در میوه های سیب و پرتقال دانست.
قابل توجه است که بدانید پیش ساز تمامی پروتئین ها ۲۰ نوع اسید آمینه می باشد از این تعداد ۹ نوع از آن باید از طریق رژیم غذایی به بدن انسان برسند.
چربی خام قارچ شامل اسیدهای چرب آزاد ، منو- دی- تری گلیسریدها ، استرول و فسفولیپیدها است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.