پاورپوینت سوء تغذیه و روش های ارزیابی آن در سالمندان
دانشجویان و کاربران گرامی سایت یو فایل : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت سوء تغذیه و روش های ارزیابی آن در سالمندان می باشد. این فایل شامل ۵۶ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون در سایت یوفایل آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت سوءتغذیه و روش های ارزیابی آن در سالمندان
قسمتی از مطالب فایل:
سالمندی یک افتخار و یک چالش
سالمندی جمعیت یکی از افتخارات بشری و همچنین یکی از بزرگترین چالش های ماست.
در تمام کشورها بویژه کشورهای در حال توسعه کمک به سالمندان برای حفظ سلامتی آنها یک ضرورت است نه یک تجمل.
تغذیه صحیح از ارکان اصلی سلامت سالمندان به شمار رفته و معمولا این حلقه مهم سلامت در چرخه زندگی آنها مفقود شده است.
سالمند کیست؟
Who افراد بزرگسال را از لحاظ سن درگروه های زیر طبقه بندی می نماید :
- ۵۹-۴۵ سال گروه میانسال ,
- ۷۴ – ۶۰ سال گروه سالمندان (elderly )
- ۸۹-۷۵ سال گروه سالخورده ( old ) ,
- و بالای ۹۰ سال به عنوان بسیار سالخورده ( very old ) .
تغییرات بیولوژیکی , تغذیه و سالمندی:
- کاهش قوای ذهنی و شناختی
- تغییرات در پوست ( از دست دادن مو و چربی زیر پوست )
- قلب (کاهش ماهیچه و افزایش فیبروز )
- کاهش عملکرد کلیوی
- آسیب عملکرد ایمنی
- کاهش عملکرد روده ها
- اتروفی و کاهش تونوس ماهیچه ای
- کاهش شنوایی و بینایی , لامسه و احساس درد, حس چشایی و بویایی ,
- مشکلات دندانی , کاهش قد , و به طور کلی کاهش توده فعال بدن
- ( Lean Body Mass ) .
- این تغییرات سبب بی اشتهایی وکاهش دریافت غذا در سالمندان می گردد
فاکتور های موثر بر وضعیت تغذیه سالمندان:
فاکتور های طبیعی و ذاتی : به طور طبیعی فرآیند پیری بر وضعیت تغذیه فرد تاثیرمی گذارد
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.