پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت می باشد. این فایل شامل ۲۷ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت
مقدمه
با افزایش تولید گوشت بر بالا رفتن کیفیت گوشت تاکید فراوانی شده است. از دو روش ژنتیک کمی و مولکولی جهت شناسایی ژن های کنترل کننده کیفیت گوشت استفاده می شود. کیفیت گوشت مصرفی تحت تاثیر خصوصیات مختلفی مانند ظاهر، رنگ، محتوای چربی ، طعم ، ابدار بودن بافت و تردی ان قرار دارد. دو صفت کیفی مهم گوشت ماربلینگ و تردی می باشد. نقش عوامل تغذیه ای در این میان اهمیت دارد که تاثیر به سزایی بر روی خصوصیات کیفی گوشت دارد.
تعریف کیفیت گوشت :
استردیوم و همکاران (۲۰۰۰) این طور بیان کرد که کیفیت گوشت ترکیبی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و ساختاری گوشت می باشد که فاکتورهای ظاهری ان در درجه اول اولویت برای مصرف کنندگان می باشد.
کوتالا و همکاران کیفیت گوشت را این طور بیان کردند گوشت با کیفیت از نظر مصرف کننده دارای چربی زیاد نباشد و شاداب و معطر باشد. کیفیت گوشت شامل فاکتورهای حسی (رنگ گوشت, چگونه تجزیه شدن چربی در ماهیچه, ساختار,بو, مزه و تردی ) فاکتورهای بهداشتی (فعالیت اب, پس مانده ها مانند انتی بیوتیک ها و هورمون ها) فاکتورهای مربوط به مواد مغذی (مقدار ویتامین عمدتا ویتامین, Bچربی ,کربوهیدرات ها ,مواد معدنی) و فاکتورهای مربوط به تکنیک های پردازش و نگهداری اب و قوام و اسیدیته می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.