دانلود تحقیق درباره بیوشیمی شلغم و کاربردهای مواد موثر آن
پژوهشگران و کاربران گرامی تحقیق حاضر در راستای بررسی بیو شیمی میوه ای به نام شلغم و کاربرد مواد موثر درآن انجام گرفته و به صورت فایل WORD و در۱۷ هفده صفحه تهیه گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده واقع گردد.در صورت تمایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری نموده و دانلود نمایید.
بیوشیمی شلغم و کاربردهای مواد موثر آن
در این روزها که نبرد زندگی توأم با مشکلات و موانع گوناگون است، کسی که قوی نباشد در زیر این همه فشار خرد و نابود می شود.اگر برنامه منظمی برای مصرف سبزی ها و میوه ها داشته باشیم دیگر نیازی به پزشک و جراح نخواهیم داشت. از اینرو باتوجه به موارد مذکور درصدد برآمدیم تا به تحقیق یکی از این میوه ها یعنی شلغم بپردازیم.
شلغم گیاهی است با برگهای ناصاف و بریدگیهای زیاد به رنگ سبز و سفید. ریشه آن غده ای و به شکل های گرد و یا دراز به رنگ سفید با لکه های بنفش می باشد.این میوه مانند غلافی باریک و دراز است که در آن چند دانه سیاه وجود دارد . شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد می کند و شاید علت آن باشد که برای درمان بیماری هایی که در فصل سرما زیاد است و بیماری های تنفسی بکار می رود.
خواص این گیاه آنقدر زیاد است که می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند که این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میکاشتند و هر روزه از آن استفاده می کردند.
شلغم یکی از سالم ترین سبزیجات است که به خانواده Brasiccacecae تعلق دارد، مشابه کلم، جوانه، کلم، و بسیاری دیگر. این سبزیجات معمولاً در مناطق معتدل و بسیاری از کشورها در سرتاسر جهان رشد می کنند.به طور خاص، ژاپن، برزیل و آمریکا دستور پخت غذایی خود را برای شلغم دارند. این حقیقت یک سورپرایز نیست چرا که ما می توانیم شلغم را به عنوان “سبزیجات کامل” توصیف کنیم.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.