دانلود خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی دکتر سید احمد میر شکرایی
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی رشته شیمی و شیمی کاربردی جلد اول و دوم ترجمه دکتر سید احمد میر شکرایی می باشد. این فایل شامل ۲۹۴ صفحه جزوه به صورت اسلاید می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی دکتر سید احمد میر شکرایی
خلاصه کتاب شیمی تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲) دکتر سیداحمد میرشکرایی و دکتر نادره رائی، در قالب pdf و در ۲۹۴ صفحه به صورت اسلاید
جلد اول:
- فصل اول: مقدمه ای بر روش های طیف بینی
- فصل دوم: طیف بینی جذبی ماوراء بنفش و مرئی
- فصل سوم: طیف بینی زیر قرمز و رامان
- فصل چهارم: فلوئورسانس و فسفرسانس ملکولی
- فصل پنجم: طیف سنجی نشر شعله ای، جذب اتمی و فلوئورسانس اتمی
جلد دوم:
- فصل ششم: طیف بینی رزونانس مغناطیسی هسته
- فصل هفتم: طیف سنجی پرتو x
- فصل هشتم: طیف سنجی جرمی
- فصل نهم: کروماتوگرافی فاز جامد و مایع
- فصل دهم: کروماتوگرافی گازی
شیمی دستگاهی، شیمی تجزیه دستگاهی (به انگلیسی: Instrumental chemistry) یا تجزیه دستگاهی (به انگلیسی: Instrumental analysis) رشتهای از شیمی تجزیه است که در آن به بررسی آنالیت با استفاده از ابزارعلمی و دستگاهها میپردازند.
شیمی تجزیه (Analytical Chemistry) شاخهای از دانش بنیادین شیمی است که به مطالعه روشهای جداسازی، شناسایی و بررسی کمی اجزای طبیعی یا مصنوعی یک ماده میپردازد. انواع آنالیز و تجزیه و تحلیل که در این دانش به کار گرفته میشوند در یک نگاه کلی به دو دستهٔ کمّی و کیفی تقسیم میشوند. در تجزیهٔ کیفی نوع اجزای موجود در نمونه تعیین میشود و در تجزیهٔ کمّی مقدار یا غلظت هر یک از این اجزا تعیین میشود. در حالت کلی آنالیز کیفی بر آنالیز کمّی تقدم دارد در واقع ابتدا نوع اجزا و سپس مقادیر کمّی آنها تعیین میشود. روشهای تجزیه به دو دسته روشهای کلاسیک و روشهای دستگاهی تقسیم میشوند. روشهای کلاسیک که به روشهای شیمی تَر هم شهرت دارند از ابزار یا سامانههای سنجش چندان پیشرفتهای بهره نمیبرند. اصلیترین انواع روشهای کلاسیک روشهای وزنسنجی و روشهای تیتراسیون هستند. در مقابل در روشهای دستگاهی سامانهها و دستگاههای تجزیه و تحلیل نقش اساسی را ایفا میکنند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.