پاورپوینت تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور می باشد. این فایل شامل ۱۸ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور
تهیه جیره هایی که امکان تولید مقدار مشخصی محصول را با حداقل قیمت میسر می سازد یکی از مهمترین اهداف در علم تغذیه دام می باشد.
در پرورش طیور هنگامی حداکثر سود حاصل می شود که تراکم اسید آمینه جیره ها مشخص بوده و احتیاجات طیور کاملا تا مین شود.
امروزه با محاسبه قابلیت هضم هر یک از اسید های آمینه در مواد غذایی پیشرفت
قابل ملاحظه ای در زمینه محاسبه قابلیت هضم ترکیبات خوراک ها حاصل شده است.
بر این اساس تحقیقات متعددی انجام شده است تا از مقادیر اسید های آمینه قابل هضم در خوراک به عنوان پایه و اساس تنظیم جیره استفاده شود.
مقدار اسید آمینه موجود در مدفوع – مقدار اسید آمینه مصرف شده =
قابلیت هضم اسید آمینه
مقدار اسید آمینه مصرف شده
با منشا داخلی در مدفوع +مقدار اسید آمینه در مدفوع- مقدار اسید آمینه مصرف شده = قابلیت هضم حقیقی اسیدآمینه
مقدار اسید آمینه مصرف شده
برای تعیین ضرایب قابلیت هضم عموما از سه گروه آزمایشات توازنی استفاده می شود:
۱- روش قدیمی : عمدتا شامل یک دوره عادت پذیری بوده و خوراک مصرفی و فضولات
برای یک دوره مشخص جمع آوری می شود. در این روش در اکثر شرایط از جیره های کامل
استفاده شده و برای مواد خوراکی از روش های جایگزینی با یک جیره پایه استفاده می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.