جزوه فرآیند تولید چیپس از میوه ها
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جزوه فرآیند تولید چیپس از میوه ها می باشد. این فایل شامل مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد. و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه فرآیند تولید چیپس از میوه ها
قسمتی از متن فایل:
در جهان امروز صادرات میوه های خشک شده، اهمیت بسیاری دارد. توزیع نامناسب صنایع غذایی و انواع محصولات
کشاورزی و فصلی و منطقه ای بودن تولید بسیاری از محصولات در جهان از دلایل عمده دیگر برای خشک کردن میوه ها می باشد.
همچنین نیاز بیش از حد برخی از کشورها به این گونه محصولات به دلیل شرایط ویژه اقلیمی آنها و هزینه بالای حمل و نقل سبزیجات
و میوه های تازه و محدود بودن زمان نگهداری آنها از دلایل دیگر این امر است.
تولید میوه خشک یکی از کسب و کارهای پرسود و پرطرفدار در دنیا است.
صنعت تولید میوه خشک قدمتی در حدود ۳۷۰۰ سال در کشورهای خاورمیانه مانند ایران، عراق، ترکیه و سوریه و همینطور کشور مصر دارد.
خشککردن میوه از راههای پیشگیری از فساد میوه است که باعث ماندگاری بالای آن میشود.
این روش همچنین حجم میوه را کاهش میدهد و از هزینههای حمل و نقل، نگهداری و بستهبندی میکاهد.
تهیه چیپس میوه توجیه اقتصادی بالایی دارد و دلیل آن میزان درخواست بالای مشتریان ایرانی است.
چنانکه بخشی از بازار میوه خشک ایران به محصولات وارداتی تعلق یافته است و با تولید این محصول میتوان واردات این محصول را کاهش داد.
از سوی دیگر برای صادرات میوه خشک نیز فرصتهای اقتصادی بسیاری وجود دارد که بسیار سودآور هستند.
تولید میوه خشک در ایران به دو صورت تولید خشکبار سنتی و تولید چیپس میوههای فصول مختلف انجام میگیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.