دانلود جامع ترین فایل پاورپوینت معرفی فناوری سنجش از دور لیدار
قابل توجه دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که هم اکنون معرف حضور شما سروران گرامی می باشد جامع ترین و کامل ترین فایل پاورپوینت با موضوع معرفی فناوری سنجش ازدور لیدار می باشد. این فایل شامل 20 اسلاید زیبا آموزنده ،سودمند و قابل ویرایش می باشد که در قالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود می باشد .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
قسمتهایی از متن فایل:
از اواسط دهه 1960 استفاده از تكنولوژي ليزر براي اندازه گيري فاصله منجر به استفاده آزمايشي از ليدار براي محاسبه توپوگرافي گرديد .
ملاحظه گرديد كه وقتي هواپيما از فراز درياچه پرواز مي كرد گيرنده دو موج برگشتي را نشان مي دهد
كه اين حاكي از آن بود كه با اين قبيل سيستم ها مي تواند سطح و كف آب و در نتيجه عمق آب را بدست آورد .
ليزر يك سيگنال الكترومغناطيسي در باند فركانسي نور مرئي از طيف الكترومغناطيسي است .
تعدادی از كشورها از سيستم ليدار براي عمق یابی آبهاي كم عمق سواحل، از راه هوا استفاده مي كنند .
با استفاده از اين سيستم در آبهاي كم عمق ( عمق كمتر از 50 متر ) با استفاده از اختلاف زماني موج برگشتي از سطح آب و كف دريا عمق آب را تعيين مي كنند .
موقعيت افقي هواپيما را بايستي با دقت خوبي تعيين كرد كه مي توان از سيستم DGPS براي اين منظور استفاده كرد .
خروجي پالسهاي ليزر يك شبكه ايجاد مي كنند كه فاصله بين نقاط شبكه resolution نقشه برداري را بيان مي كند .
تاریخچه:
استفاده از لیدار هوایی ، از اواسط سال 1960 با بوجود آمدن ليزر و كاربرد آن در پيدا كردن زيردريائيها آغاز شد.
در سال1970 اولين سيستمهاي ليدار هوايي توسط آمريكا تست شده وكانادا و استراليا نيز تستهايي در زمينه ليدار انجام دادند .
مبانی اولیه لیدار:
سنجش از دور به وسيله ليزر را ليدار گويند. لیدار یک تکنیک جمع آوری اطلاعات از سطح اشیاء است.
که بر مبنای اندازه گیری فاصله بوسیله لیزر عمل می کند .
این سیستم اولین بار در حدود سال 1970 توسط NASA و بعد از آن توسط سایر سازمان ها به کار گرفته شد .
اندازه گیری های لیدار بر این اصل استوار است که مختصات هر نقطه روی زمین با مشخص بودن
مختصات محل ارسال لیزر ، اندازه گیری طول فاصله مایل بین نقطه ارسال پالس و سطح زمین و اندازه گیری زاویه ارسال موج از محل ارسال پالس تا سطح زمین قابل محاسبه می باشد . با مشخص بودن بردار L (بردار موقعیت مرکز ارسال لیزر که توسط مشاهدات GPS مشخص می شود ) و بردار r (طولی که توسط طولیاب لیزری اندازه گیری می شود) ، بردار P حاوی مختصات نقاط بوده و با استفاده از رابطه (1) قابل محاسبه است .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یوفایل | انواع تحقیق مقاله کتاب و جزوه های آماده