جزوه استاندارد های کنترل عفونت
قابل توجه دانشجویان عزیز و کاربران گرامی سایت یو فایل : فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست اسلایدهای جزوه استاندارد های کنترل عفونت است که این فایل شامل ۸۴ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه استاندارد های کنترل عفونت
آشنایی با قسمتی از مطالب متن فایل:
تاریخچه عفونت بیمارستانی
قرن چهارم میلادی
میزان ابتلا به عفونت بیمارستانی ( ۱/۴۰۰/۰۰۰ ) نفر در سال
میزان بروز … بیمارستانی در کشورهای توسعه یافته ۵-% ۱۰ %
بروز عفونت بیمارستانی کشورهای در حال توسعه بیش از ۲۵ %
میزان صدمه اقتصادی ناشی از عفونت بیمارستانی، ۸ میلیارد دلار
عفونت: فرایندی که طی آن عامل بیماری زا به میزبان حساس حمله کرده، رشد و تکثیر یافته و باعث آسیب رساندن به میزبان می شود
کلونیزاسیون: رشد و تکثیر عامل عفونی در میزبان بدون ایجاد عفونت
ناقل: افرادی که کلونیزاسیون آنها با میکروارگانیسم ها می تواند منجر به کلونیزاسیون یا عفونت دیگران شود
تعریف عفونت های بیمارستانی:
عفونتی که به صورت محدود یا منتشر دراثر واکنش های بیماری زای مرتبط با خود عامل عفونی یا سموم آن در بیمارستان ایجاد می شود.
در زمان پذیرش، فرد نباید علائم آشکار عفونت مربوطه را داشته باشد و بیماری در دوره نهفتگی خود نباشد.
حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد از پذیرش بیمار در بیمارستان و یا بعد از مرخص شدن بیمار بروز کند.
معیارهای مرتبط با عفونت اختصاصی را جهت تعریف عفونت بیمارستانی داشته باشد.
به دنبال انجام پروسیجر درمانی یا تعبیه ابزار پزشکی رخ دهد.
شایع ترین نوع عفونت ها:
عفونت ادراری: UTI
تب، تکرر ادراری، سوزش ادراری، درد سوپراپوبیک با لمس این ناحیه، فوریت ادراری،
پیوری، کشت ادراری مثبت، تشخیص بالینی پزشک و شروع درمان آنتی بیوتیکی.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.