دانلود جامع ترین فایل pdf گزارش کار آموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه

دانلود جامع ترین فایل pdf گزارش کار آموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه
نوع فایل
pdf
حجم فایل
2MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
870 بازدید
9,000 تومان 7,000 تومان٪22 تخفیف

دانلود جامع ترین فایل pdf گزارش کار آموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل pdf گزارش کار آموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه می باشد. این فایل شامل ۶۴ صفحه می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

گزارش کار آموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه

تاریخچه:

پالایشگاه کرمانشاه در سال ۱۳۱۴ با تولید روزانه ۴۲۰۰ شبکه، در شمال شهر کرمانشاه در کنار رودخانه قره مو شروع به غعالیت کرد. در سال ۱۳۴۰ طرح توسعۀ پالایشگاه به ظریت ۱۵۰۰۰ شبکه در روز به انجام رسید و در ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۵۰ به طور رسمی افتتاح شد، متماقب آن ظرفیت پالایشگاه در سال ۱۳۵۷ به حدود ۱۹۰۰۰ شبکه در روز افزایش یافت.

همزمان با احداث پالایشگاه، خط لوله ۳ اینچ نفت شهر برپیده و به جای آن خط لوله ای به قطر ۸ اینچ و به طول۲۶۰ کیلومتر احداث شده در آبان ماه ۱۳۶۲ نیز خط لوله افرینه به کرمانشاه به قطر ۱۶ اینچ و به طول ۱۷۲ کیلومتر آماده بهره برداری شد.
در حال حاضر خوراک پالایشگاه از طریق دو خط لوله نفت شهر به کرمانشاه و اهواز به کرمانشاه و حوزه سرکان ماله کوه تأمین می شود. در سال ۱۳۶۳ نیز با ایجاد تغییراتی تحت عنوان پروژه نوسازی، ظرفیت پالایشی آن به حدود ۳۰۰۰۰ شبکه در روز افزایش داده شد که نسبت به رفیت طراحی اولیه ۱۰۰ درصد افزایش نشان می دهد. در سال ۱۳۷۸ شرکت پالایش نفت کرمانشاه به ثبت رسید و پالایشگاه در زیر مجموعۀ آن قرار گرفت.

پالایشگاه نفت کرمانشاه در زمان جنگ ۸ ساله ایران و عراق چندین بار مورد حمله هوایی نیروهای عراق قرار گرفت. این پالایشگاه در سال ۱۳۵۹ یک بار، ۱۳۶۵ چهار بار و در سال ۱۳۶۶ دو بار بمباران شد، اما به لحاظ موقعیت استراتژیکش هیچگاه تعطیل نشد. اِشغال منطقه نفت شهر سبب شد تا نفت پالایشگاه کرمانشاه از نفت خام سنگین جنوب تأمین شود. در سال‌های میانی جنگ عملیات بهسازی پالایشگاه انجام گرفت و طی آن در سال ۱۳۶۳ ظرفیت پالایشگاه به ۲۵ هزار بشکه در روز افزایش پیدا کرد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.