دانلود فایل جامع پاورپوینت فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران

دانلود فایل جامع پاورپوینت فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران
نوع فایل
PPT
حجم فایل
717KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
334 بازدید
7,500 تومان 6,000 تومان٪20 تخفیف

دانلود فایل جامع پاورپوینت فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران

قابل توجه کاربران و دانشجویان گرامی :فایل که هم اکنون معرف حضور شما می باشد برترین و جامع ترین فایل پاورپوینت فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران می باشد. این فایل شامل ۲۵ اسلاید زیبا آموزنده ،سودمند و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد .در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران

قسمتهایی از متن فایل:

عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران:

اسپانیا  § امارات متحده عربی  § آلمان
ایتالیا  § فرانسه  § بحرین  § سوئیس

مصارف زعفران:

صنایع غذایی
آرایشی و بهداشتی
صنعت رنگرزی
امور هنری
دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است).

گونه های وحشیCrocus  شناسایی شده در ایران

نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی
زعفران جوقاسم           Crocus haussknechtii
زعفران آلمه            C. Almehensis
زعفران خزر                  C. Caspius
زعفران زیبا                   C. Speciosus
زعفران بنفش                C. Michelsonii
زعفران زاگرس             C. Cancellatus
زعفران سفید (دوگله)   C. Biflorus
زعفران گیلان                C. Jilanicus
زعفران کورکووی         C. korolkowii

نیازهای اقلیمی:

زعفران طالب زمستانهای پربرف و ملایم و تابستانهای گرم و خشک است.
رطوبت: نیاز آبی ۳۰۰ میلی متر بارندگی در طول دوره رشد
حرارت: حداقل سرمای قابل تحمل ۱۸-ورپوینت
حداکثر گرمای قابل تحمل ۴۰+
خاک: بافت شنی لومی و کلسیم دار و pH خنثی مایه زنی بنه زعفران با قارچ مایکوریز باعث افزایش رشد ۲۶% بنه نسبت به شاهد شده است.
ارتفاع: ۳۲ تا ۳۶ درجه عرض شمالی و تا ارتفاع ۱۰۰۰ متر از سطح دریا

تراکم و روش کشت:

۵۰ بوته در مترمربع بصورت تک کاری همانند دانه تسبیح به فاصله ردیف و بوته (cm10×۲۰) یا (cm5×۴۰) و ردیفی توصیه می شود. روش کشت مخلوط زعفران و زیره سیاه به نسبت دو ردیف زعفران یک ردیف زیره سیاه توصیه می شود.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.