پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در جیره طیور می باشد. این فایل شامل ۲۵ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور
پروبیوتیک ها(میکرواگانیسم):
تعریف و تاریخچه:
- پروبیوتیک کلمه یونانی بمعنای برای زندگی
- پروبیوتیک: مواد زیست یار
- آنتی بیوتیک: مواد پادزیست
- فولر(۱۹۹۹)
- سومریان (۲۵۰۰ق.م)
- امریکا(۱۹۲۰)
- تنها خصوصیت مشکل آفرین: ماهیت زنده پروبیوتیک هاست
ترکیب و اجزای فراورده های پروبیوتیکی:
- از لحاظ نوع میکروبی موثر: باکتریِِائی ،مخمری، قارچی
- باکتریائی:
- (Max) باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک نظیر: لاکتوباسیل ها، استرپتوکوک ها، بیفیدوباکترها.
- سایر: پدیوکوکوس، پرپیونی باکتریدیوم، لوکونوستوک و باسیلوس (سوبتیلیس، لیشن فرمیس، بوتوئی و….
- مخمرها :
- سارکارومیس سروزیه، سارکارومیس بولاردی، کاندیداینتولایس.
قارچ ها:
آسپرژیلوس اریزا و آسپرژیلوس نیگرا.
پروبیوتیک ها ممکن است حاوی ۱ تا ۹ میکرورگانسیم باشد.
به شکل: پودر،قرص، کپسول، گرانول و یا خمیر بکار می روند.
می توانند بصورت مستقیم از طریق دهان و همراه با آب و غذا مصرف شوند.
خصوصیت یک پروبیوتیک ایده آل:
- .۱زنده و پایدار باشد.
- .۲بیماری زا و سمی نباشد.
- .۳میکروارگانیسم تشکیل دهنده، گرم+ و از سویه مشخص باشد.
- .۴قدرت زنده ماندن بالا داشته باشد.
- .۵قدرت تشکیل کلونی و زنده ماندن در شرایط روده را داشته باشد.
- .۶حداقل دارای ۱۰۹×۳ واحد تشکیل دهنده کلونی(cfa)
- ۷.قابلیت تکثیر و تولید در مقیاس صنعتی را دارا باشد.
- ۸.مقاوم بودن در مقابل مواد مترشحه و دفع شده از E.coli
- ۹.هنگام ذخیره سازی و انبار در شرایط مزرعه پیدار باشد.
- ۱۰.توانائی تحریک سیستم ایمنی بدن را داشته باشد.
- ۱۱.توانائی تولید آنزیم های موثر بر هضم مواد غذائی.
- ۱۲.توانائی رقابت با میکروبهای بیماریزا در روده بر سر تصاحب جایگاه و مواد غذائی مورد نیاز.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.